| 5EX a întrebat:

Salut, am si eu o problema, vreau sa slabesc am 18 anii, 1, 70 si 88 kg, nu sunt cine stie ce gras sau slab gen potrivit spre grasut laughing, in fine sa revenim nu mananc absolut deloc sau cand mananc, mananc foarte putin si nu slabesc dar in schimb dorm foarte mult pana la 2-3 ziua ca am un program foarte solicitant seara, muncesc ca barman in club, ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi ca sa slabesc cel putin in abdomen ca in rest nu am probleme, Dau funda celui care ma va ajuta concret

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Problemele tale pot fi din mai multe cauze generate. Atat chestii comportamentale (gen obisnuinta, cat mananci, ce mananci, cand mananci, cum mananci) dar si fizice (diverse boli sau probleme endocrine, etc).

Personal, daca tot vrei sa faci o treaba te-as sfatui sa mergi la un doctor nutritionist si sa rezolvi problema asta odata pentru totdeauna.

5 răspunsuri:
| MariusJust4Dream a răspuns:

Salut,

Incearca sa faci acasa abdomene cand ai timp liber, sa mananci salate si sa ai un program strict cand mananci.

P.S. : Sper sa-ti fie de ajutor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MariusJust4Dream):

Sfat idiot, abdomenele = cele mai PROASTE si ineficiente exercitii, bune sa-ti strici coloana.

Pentru slabit : exercitii tip-cardio ( alergat, inot, bicicleta, stepper, sarit coarda ), antrenamente de 1 ora.

Si doar cu salate o sa dea jos si din muschi, vrei sa spui salate + PROTEINE LA GREU.

| MariusJust4Dream a răspuns (pentru Cosmin86):

Dar el vrea sa slabeasca in abdomen.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MariusJust4Dream):

Si? Tot cu cardio se realiaza.

Daca antrenezi o zona NU inseamna ca slabesti in zona respectiva, e IMPOSIBIL ANATOMIC sa slabesti intr-o singura zona ( nu e ca la muschi, cand poti sa lucrezi un singur muschi si creste ala ).

Corpul arde grasimi in momentul in care se consuma rezervele de glicogen si din mancare, si el consuma de peste tot de unde gaseste ( adica slabesti UNIFORM pe tot corpul ).

Mai documenteaza-te si tu, facand abdomene NU SLABESTI la abdomen, e ceva cunoscut din anii 70, ce naiba, suntem in 2014 acum!