| Sync23232 a întrebat:

Salut,am tot auzit prin sala descutii legate de sex si culturism.

Intrebarea mea este urmatoarea...Influenteaza negativ sexul / mast-ur-bar-e a nivelul de testosteron si automat duce la slaba dezvoltarea a muschilor?

Nu ma lasa sa scriu legat si de accea am scris mast-ur-bar-e

10 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Mastrubarea nu iti va afecta cu nimic viata sportiva atata timp cat nu este in exces, viata sexuala nu are nici o legatura cu sportul atata timp cat o faci in mod normal

| Syndre a răspuns:

Nu influențează cu nimic, stai liniștit și nu mai asculta toți copiii care vin de 2 săptămâni la sală.

| Solutionistul a răspuns:

Syndre habar nu are ce vorbeste..probabil nu a intrat in viata ei/lui intr-o sala de culturism! DA, ma.sturbarea sau se.xul urmat de eja.culare poate afecta cresterea musculara. Cum? Sp.erma contine foarte mult glicogen... odata ce ej.aculezi chiar de mai multe ori pe zi, corpul se va ocupa sa refaca acele rezerve de glicogen. avand in vedere ca refacerea musculara se face tot pe baza de glicogen...ghici de unde o sa apeleze corpul la refacerea rezervelor? Prin muschi..deci clar mas. turbarea si se.xul au efecte negative! Bineinteles ca in functie de cat de des o faci.

| Syndre a răspuns (pentru Solutionistul):

Stai frate puțin, tu faci laba de 20 de ori pe zi? laughing
O viață sexuală sănătoasă nu încurcă cu absolut nimic, dar mastu.rbarea de 3 ori pe zi =/= viață sexuală sănătoasă. happy

| ombladon a răspuns (pentru Syndre):

Ti-a dat putin peste nas cu raspunsul lui, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te oftici si sa "il ataci"...

| Syndre a răspuns (pentru ombladon):

Nu a fost un atac persoanl, îmi cer scuze dacă a părut așa. Mi s-a părut stupid argumentul lui, atâta tot.

| ombladon a răspuns (pentru Syndre):

Nu este stupid, chiar si de 3 ori daca se mastur*eaza, tot il incurca la "culturism" sau ce face el...

| Syndre a răspuns (pentru ombladon):

Păi tocmai am subliniat că masturba.rea de 3 ori pe zi nu e același lucru cu o viață sexuală sănătoasă. Este stupid să afirmi că sexul de câteva ori pe săptămâna l-ar încurca, plus că nu cred că cel care a pus întrebarea face cine știe ce culturism ci e undeva pe la început, altfel ar ști chestile astea singur.

| Solutionistul a răspuns (pentru Syndre):

Asta era intrebarea ''Intrebarea mea este urmatoarea...Influenteaza negativ sexul / mast-ur-bar-e a nivelul de testosteron si automat duce la slaba dezvoltarea a muschilor?'' Raspunsul l-am dat nu din auzite ci cu informatii puternice. Am si precizat ca e in legatura directa cu numarul de ej.aculari. In caz ca ej.aculezi de mai mult de 3 ori pe saptamana iti poate afecta rezultatele. Cei ce fac performanta nu isi permit....Ideea e ca el nu a spus la ce nivel este sau ce isi doreste din culturism.a intrebat pur si simplu daca exista sanse ca rezultatele sa fie mai slabe din cauza asta..si am raspuns simplu ca DA! Nu inteleg ce nu iti convine si de ce ai simtit nevoia sa mai dai o replica din moment ce prima a fost total eronata.

| Syndre a răspuns (pentru Solutionistul):

Pentru că n-a fost total eronată, puteai specifica clar că e total altă treabă când e vorba de profesioniști și când e vorba doar de modelarea corpului la sală în condiții mediocre.