anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut happy Aș dori un program de antrenament pentru creșterea masei musculare. De preferat pentru acasă, fără greutăți. Știu că nu prea o sa pun ceva dar vreau să-mi fac o bază ceva mai mare ca să zic așa și din vara viitoare sa merg la sală. Fac de 2-3 luni și rezultatele se văd in sensul că sunt ceva mai definit dar am luat o pauză de câteva săptămâni și simt că nu fac ce trebuie.
Și am o curiozitate, care program este mai eficient pentru începători ca mine, full body sau antrenamentul pe grupe?
Mulțumesc anticipat, dau fundă happy
Apropo, era sa uit: în curând fac 16 ani, am 60kg și 1. 75cm (în caz de contează aceste "specificații" laughing )

3 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Ce vrei tu se cheama formulă magica. Nu exista antrenament pentru masa musculara acasa, fara greutati.

Pentru incepatori e recomandat full body. Pentru tine, cu atat mai mult ca n-ai cum sa izolezi cine stie ce grupe facand exercitii cu greutatea corpului acasa (ma rog, poti sa faci si push-pull-legs). Dar fara echipament (care te-ar costa mai mult decat abonamentul la sala), nu o sa ai niciun rezultat acasa.

| Onisim10 a răspuns:

Salut! Raspunsul meu este să îți instalezi aplicația Home Workout, e o aplicație foarte faina, este pe categorii, incepator, intermediar și din ăla profesionist, pentru tine ar trebui începător, dacă chiar vrei sa faci mușchi, și să se vadă, instalează aplicația care ți-am sugerato.Home Workout.E pe categorii, abdomen, biceps, la picioare.De care vrei tu, ideea e sa nu faci incontinuu exerciții, eu am făcut incontinuu, și în 10 minute eram praf, și apoi am avut febră musculară, nici a treia zi nu mi-a trecut de tot.Ideea e sa faci un exercițiu, să stai puțin, și tot așa.SUCCES!

| Anonimus19191 a răspuns (pentru Onisim10):

Mersi pentru pont, am folosit aplicația mai bine de o lună și pot spune că sunt mulțumit dar nu total. aș vrea un antrenament bazat pe fapte reale care știu sigur ca ajută