| Andreivoics33 a întrebat:

Salut as vrea sa imi dati ceva sfaturi! De citiva ani ma ocup intensiv cu sportul,iar muschii dorsali au inceput sa se dezvolte excesiv astfel incit se creeaza o imagine nu chiar placuta. As vrea sa aflu daca este posibil cumva sa ii micsorez, daca da atunci cum? (Execut demult tractiunile la bara fixa)

Răspuns Câştigător
| Unec a răspuns:

Nu cred ca poti altfel, decat sa astepti fara sa mai lucrezi muschii respectivi. O cunostinta de-a mea, fata, a avut o astfel de situatie si era destul de disperata sa o rezolve cumva, cred ca daca era o cale, nu mai statea pe ganduri. Nu a mai lucrat muschii respectivi si normal, cu timpul s-au micsorat. Chestia e ca daca papi multe proteine, cred ca ii mentii, chiar daca nu-i lucrezi.Cel mai bine, intreaba un antrenor sau ceva de genul, ca sa stii sigur ce e de facut thinking

2 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Cum adica arata urat? Ai forma de V? Daca ai nu arata deloc urat. Daca mai ai si bicepsi si piept bine dezvoltati arati bine.

| cristif a răspuns:

Nu mai lucra deloc spatele, vei pierde putin de tot in masa lui si trage tare la celelalte grupe musculare. alta optiune nu cred ca exista.