| DDCC a întrebat:

Salut băieți!
Multă vreme am jucat diferite meciuri și bilete, toate în strategia (peste 1.5 sau peste 2. 5goluri). Am pierdut consecutiv dar nu m-am putut opri, chiar daca știam că strategia cu jocuri la under, sub 2. 5goluri era mult mai bănoasă.
Uitați-vă și la meciurile de ieri. Hai să zicem că Liverpool cu Sheffieled era meci de 3 goluri (eu am pus pe minim 2 la Liverpool și a fost bine) însă Swansea cu Charlton probabil era clar că e meci de under 2.5, sau under 3.5 mai sigur.
Însă nu mi-a plăcut niciodată să joc la sub număr de goluri fiindcă e riscant și stresat.
Însă...la meciuri mai cunoscute, nu la arabi sau egipteni, dacă s-a marcat maxim un gol sau nici atât, atunci sunt șanse uriașe de minim un gol sau mai mult.
Apoi cum a fost și meciul cu Swansea, după foarte multe goluri marcate era de așteptat și under.
Sau cum a fost meciul dintre Kobe și Kashima, meci în care s-au dat doar 2 goluri.
Însă la mine problema este că am jucat obsesiv la peste 1.5 goluri și m-a ruinat destul de mult.
Deci, un bilet chiar și unul lung cu multe meciuri, cu minim goluri unde se vede că ar fi evident și sub 2.5 goluri unde s-au dat mult prea multe are mult mai multe șanse de reușită, corect?

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Renunta la prostia asta cu pariurile.

| DDCC explică (pentru Cosmin86):

Dar de ce?
Uite, după ce vedeam că, câte un meci mă scotea de pe un bilet mi se părea apoi EVIDENT rezultatul lui, că trebuia să mă aștept la asta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DDCC):

Nu ai cum sa te astepti, mereu o sa fie altceva, niciodata nu o sa castigi pe termen lung.

| DDCC explică (pentru Cosmin86):

Atunci... pui odată un bilet în cotă de peste 10, bilet cu miza de 50lei și dai tot ce ai mai bun din tine. Așa poate reușești. Eu asta vreau să fac la un moment dat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DDCC):

Am 33 de ani si nu am pariat niciodata, n-o sa ma apuc acum sa "pun un bilet".

Si daca are cota 10 si pun 50 de lei, fac 500 de lei, bani care se duc intr-un weekend, mare chestie.

| Drimmero a răspuns:

Mai schimba si tu stategia, pune soliste, joaca pe GG,, combinatii de psf1, psfx, joaca pe cornere, pe cartonase in derby-uri in special pentru ca sunt mai incinse si acolo castigi pentru ca sunt intrari de cartonase.

| InvatamProgramare a răspuns:

Inainte de toate trebuie sa stii ca softurile pentru casele de pariuri sunt "gandite" ca sa castige ele. happy In plus sunt campionale si chiar echipe sponsorizate de aceste case de pariuri, de aceea cand o casa de pariuri ii zice echipei, vezi ca meciul urmator trebuie sa il pierzi (la 3 goluri diferenta) ele se cam supun pentru ca altfel le taie din bani big grin

| DDCC explică (pentru InvatamProgramare):

Ok, o dată, de două ori mai sunt și blaturi. Însă în cea mai mare parte doar cu meciuri under ai avea noroc. Eu tot trăiesc cu impresia (sigur adevărată) cum că dacă aș fi pus măcar odată fix cum îmi venea, să pun și peste, dar și sub, aveam măcar câteva bilete câștigătoare.
Nu vorbesc aici de blaturi.