| AlbertoMadalin17 a întrebat:

Salut băieți și fete, am și eu o întrebare despre silueta mea, eu la 1.70 aveam 75 de kg, am dat jos 10 kg intr-o luna prin înfometare. Da stiu nu-i sănătos și îmi putea face rau dar na, am vrut sa încerc, după am început sa mănânc in deficit caloric, că atunci am învățat cum sta treaba..am mai slăbit 5 kg in următoarele 2 săptămâni si de o luna jumate am 60 de kg chiar arat surprinzător având masa musculară dezvoltată, un strat mic de grăsime corporală și corp lat, mănânc maxim 2100 kcal pe zi câteodată și mai puțin ca nu îmi este foame câteodată și nu vreau sa-mi oblig corpul, am citit despre o chestie ca dacă slăbesc prin înfometare se va întoarce și ma voi îngrășa, mai este posibila chestia asta?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Totul e sa ai o alimentatie echilibrata 50% carbo, 30% proteine si 20% grasimi, te reingrasi daca cinsumi iar calori multe

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este sanatos sa te infometezi, fiindca corpul intra intr-o stare de panica si urgenta, si imediat cum incepi sa-i dai manacare, depoziteaza dublu.
Un slabit sanatos se produce prin sport si mese regulate cu harna sanataosa, fara dulciuri si carbohidrati.

| Violleta2022 a răspuns:

Da, fara carbohidrati!
Se poate manca carne (proteina) cu salate de cruditati, vegetale, legume

| sierra1 a răspuns:

Dacă ai peste 60 de ani, e ok

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Asta se întâmplă la majoritatea care după ce au slăbit, nu mai respectă un regim alimentar și mănâncă să recupereze. Dacă mănânci în continuare cu grijă, nu se v întâmpla în cazul tău.