anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand va fi returul de la meciul de aseara Barcelona-PSG?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Meciul retur va fi miercuri 8 martie.

32 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Peste 2 saptamini

| Drimmero a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Hai cu victoria camilelor si acolo la Barca acasa!

| Xenoverse a răspuns (pentru Drimmero):

Sa crezi tu, bate Barca cu 6-0 si se califica in sferturi.

| Drimmero a răspuns (pentru Xenoverse):

Cu cine sa bati 6-0? Cu alde Umptiti, Gomes, Neymar,, Ter Stegen si alte petarde?
Voi catalanii balcanici nu va pricepeti la fotbal absolut deloc!

| Xenoverse a răspuns (pentru Drimmero):

Nici voi de la Arsenal care va tarati de abia pe locul 4 in premier league.

| Xenoverse a răspuns (pentru Xenoverse):

Apropo ce a facut arsenal cu barca anul trecut?

| Drimmero a răspuns (pentru Xenoverse):

Aceeasi poanta o aveti mereu, crezand ca este un argument... sunteti penibili rau de tot,, vorbiti doar de acel loc 4 specializat de W0anger, dar te anunt ceva, Arsenal 2 sezoane la rand a terminat peste locul 4 cu avans mare in fata,, mai schimbati poanta ca e penibila si invechita.
Cat despre meciul cu Barcelona,, pe Grove am meritat victoria, in prima repriza am jucat mai bine, doar pe contre juca Barca,, ca o echipa mica, iar la retur am ratat din orice pozitie si voi din centrari ati pus-o in ate, m-am lamurit cu Varza atunci, sezonul asta e si mai slaba, va eliminam anul asta daca eram in optimi.

| GrigoreVarlam a răspuns:

Nu se mai joacă. La ce rost?! Hahaha.

| Drimmero a răspuns (pentru GrigoreVarlam):

Ba da, sa vedem cum si-o ia Barca iar,, si cu bananierul de Neymar se face de ras.
Asta este declinul total al Barcelonei/

| Dumbi a răspuns (pentru Drimmero):

Neymar a fost singurul care s-a dus in atac, a vrut sa creeze ocazii, sa faca ceva. Numai judeca oamenii dupa culoare, mai bine erai tu acolo sigur erai degeaba. Daca faci ce face Neymar pe teren, ce faze construieste, ce pase da, ce dribbling are… Pe Iniesta l-am vazut doar cand l-a schimbat, Bosquets cred ca statea in fund langa Ter Stegen si ii zicea "Vezi ca vine". Pe Messi l-am vazut la inceput cand a pierdut pasa, Suarez nici nu era pe teren…
Si Barca a pierdut ca a tratat adversarul slab, a inceput bine pe teren si a terminat…
Mai ales apararea, se expun prea mult cand ataca urca prea mult fundasii si ramane terenul gol la Ter Stegen. Enrique e de vina ca nu stie sa faca tactici… Stie ca e Messi, Suarez, Iniesta care au experienta si se descurca singuri.

Numai vorbi de fotbal daca nu stii ce e ala, a spart Bayern pe Arsenal… Eu in locul tau taceam, LOCUL 4! Acolo va e locul in clasament, poate va duceti cu Leicester in Championship sa dominati acolo, macar, dar ma indoiesc ca sunt echipe mai bune ca voi, Newcastle, Aston Villa, Reading, Norwich… numai zic de Sanchez ca nu stie sa bata un penalti, cat am ras la faza aia laughing noroc ca prins mingea pe picior si a intrat in poarta la a3a incercare. Ce s-a bucurat Wenger, atunci laughing)))

| Drimmero a răspuns (pentru Dumbi):

Plodu',, las-o moarta cu circoteca asta de jucator, auzi la el... Neymar a incercat, Messi a fost zeu si etc. Tu uiti un aspect, Varza nu a avut sut pe poarta cu camilele.
I-a tratat slab? Bwhahahahahahahaha,, voi nu stiti cum sa bagati scuze, penibililor, dar nu vedeti ca Varza voastra se intoarce in mediocritate incetul cu incetul.
Eu stiam de la bun inceput ca ne rupe Bayern pe genunchi, nu i-am dat nicio sansa lui Arsenal pentru ca nu avea rost sa ma mint singur ca apoi sa-mi mananc zilele si noptiile...
Spre deosebire de tunari si de kakalani, noi suntem supra realisti in timp ce voi o tineti pe a vostra cu pricoliciul si delfinul vostru.
Arsenal in liga a 2-a? E clar cat fotbal cunosti tu,, cel putin cat cunosti tu despre Premier League, noi daca il aveam pe Simeone de la inceputul sezonului, acum aveam prima sansa cu Bayern in dubla mansa si eram in locul lui london second's in clasamentul din Anglia.
W0anger e ciuma fotbalului englez, o sa paraseasca intr-un final clubul, e mosneag si are nevoie de 'liniste',, apoi Arsenalul o sa ramana doar pentru tunarii adevarati, tunarii care iubesc echipa pana peste cap, dar voi nu stiti d-astea, sunteti doar niste plastificati!
Declinul Barcelonei se aproprie intr-un final,, va bat camilele si in retur/

| Dumbi a răspuns (pentru Drimmero):

Mai bine taceam, tu o vei tine in continuare pe a ta. Cat bosorogu' e la Arsenal voi o sa incepeti sa scadeti un pic cate un pic, azi locul 4, maine 5 si tot asa, pana la 17!
Acel "daca" l-ai pus corect, daca era Simeone, era pe locul 3 sau 4, deci tot pe acolo. Nu puteti sa faceti o echipa buna intr-un sezon, voi aveti multe lagune si multi ruperi de …. pe acolo(toti in afara de Ozil, pe care il respect ca vrea sa faca ceva. Eu stiu mult mai mult fotbal decat tine, nu iti dai tu seama cat de praf e echipa. Dar macar mai ai tupeul sa spui ca e "buna"laughing.
Tu e clar ca nu te-ai uitat la Barca-PSG, Barca a avut ocazii mare, cea mai mare a ratat-o Umtiti cu cornerul. Eu nu bag scuze, asta e adevarul, daca vor sa faca ceva cei de la Barca+ Enrique(el a avut vina), rupea PSG, cum a facut-o de fiecare data. Si mai e returul, niciodata nu stii ce are Messi in mintea aia bolnava. Neymar nu a facut nimic?laughing bai mor laughing, nu stii ce inseamna fotbalul adevarat, ai vazut ce faze si ce dribbling a facut? Neymar e viitorul Pele + Ronaldinho, omu' stie sa se joace cu mingea, nu sa joace fotbal cum o fac toti. Si am zis eu ca Messi a fost zeu? A fost cel mai slab meci al Barcei din sezonul asta(cred din istoria clubului).
Wenger nu va pleca prea curand de la Arsenal, daca vroiau managerii, il scoteau acum dupa meci si aduceau altul. Wenger e acolo la echipa aia "extraordinara" de mult timp, cred ca sunt 20 de ani, de cand zace acolo si o sa o mai faca. Arsene vrea sa faca ceva cu tinerii de la academie, pentru a scoate bani din ei, dar nu reuseste nimic. Si inca ceva sunt penibil? Adica de ce sunt penibil? Ca iti place tie Real? Normal bossule ca daca iti place real, urasti Barca. Incearca sa numai fi asa de inchis la minte, si sa te apuci de alt sport ca nu e de tine fotbalul, se vede ca esti paralel si nu stii ce inseamna fotbal de calitate, nu de cantitate!
BIG LIKE! La ce ai spus tu, am ras timp de 30 de secunde. Nu are rost sa imi mai raspunzi, ai spus tot si mi-ai demonstrat cat de bun esti ca spectator.

| Drimmero a răspuns (pentru Dumbi):

Esti absolut irecuperabil,, baa
Varza ocazii mari? Bwhahahahahahahaha, rad continui de paraleismul tau. Ba,, catalan balcanic ce esti, Varza a avut fix 2 ocazii tot meciul, PSG a avut peste 10 si foarte clare, despre ce vorbim?
Plodu', eu cand am inceput sa privesc fotbalul, tu nici de generatia 2009-2010 nu incepeai s-o cunosti a Barcei, esti paralel cu sportul asta si ai curajul sa ma numesti pe mine paralel, eu care am ceva ani in domeniul sportului? Penibilul continua si la Arsenal,, doar W0anger e vinovat pentru tot cancerul de aici, plimba ursul cu Barca si cu Neymar,, 2 petarde. Una e echipa si cealalta petarda e umana... Viitorul Pele, tu ai trollat la greu aici.
Sa-mi placa Realul,, pe bune? Alta ciuma si aia, dar e mai mica decat Uefalona!
Sunteti cei mai incompetenti in ale fotbalului,, voi astia cu Barca, paraleli notorii!
Auzi la el, Barca ocazii uriase,, spune-mi ca ai trollat, daca nu ai trollat e foarte grav/
PSG ce a avut atunci, pseudo-microbistule? Am vazut meciul si am ras de penibilitatea voastra de echipa non-stop

| Drimmero a răspuns (pentru Dumbi):

Ai dat 'nefolositor' cand am zis adevarul, este?
Cand o sa fiti oameni de omenie, voi astia ai Barcei,, atunci incep discutiile civilizate, pana cand voi nu va dati pe brazda, toti fanii fotbalului va denigreaza.

| Dumbi a răspuns (pentru Drimmero):

Am zis ca nu iti mai raspund, dar nu m-am putut abtine.

Nu sunt mare fan Barca, imi place echipa si ce au realizat in ultimii ani. Mai ales de Ronaldinho ce a facut la Barca, nu prea a mai facut nimeni in afara de Maradona.
Eu nu te-am jignit cum o faci tu! Daca m-as pune si eu la mintea, o sa imi dau seama cat de slab sunt si de prost.
Eu vorbesc de fotbal, tu vorbesti de un sport pe care nu il cunosc. Nu imi dau seama ce vrei sa spui tu acolo, dar descifrez eu. Eu sunt paralel cu fotbalul? Nu stiu cati ani ai, nici nu imi pasa, daca esti mai mare ca mine, e clar ca stiu mult mai mult decat tine si sunt mult mai specializat decat tine. Imi poti spune si mie cu ce te ocupi in fotbal? Totusi, mai mult de 16 ani nu iti dau dupa cum scrii si cum ma jignesti. Daca esti antrenor sau ceva mai bine te lasi, nu iti dai seama cat talent are Neymar, nu iti dai seama ce inseamna un fotbal frumos si de calitate, nu de cantitate(repet). Esti 0 in fotbal, mai ales la scouting si la managering.
Ce inseamna plod pentru tine? Ai invatat un cuvant la locul de joaca si vrei sa te dai mare pe site-ul asta? Crezi ca esti mai destept asa? Vad ca il folosesti foarte des…
Nici nu te-ai uitat vreodata cum juca Pele si cum joaca Neymar, parca il vezi pe Pele dand pase si goluri decisive. Eu am inceput sa ma uit la Barca din 2007, deci de atunci am inceput sa ma uit la fotbal, la 5 ani sa fiu mai exact. Am vazut meciuri din anii '70,'80,'90 si chiar si din 2000, tu nici nu ai auzit de asa ceva…
Nu am trollat, am spus adevarul, tu o sa o tii pe a ta cu Arsenal, ca Barca e o panarama in fotbal. Daca Arsenal a avut istoria lui Barcelona si o sa aiba vedete cum are Barca… ai zis de Real Madrid ca e o ciuma? Aveti perfomantele lor? Ii respect pe cei de la RM. pentru tot ce fac pe teren. Voi, tunarii, nu o sa aveti perfomante asa cum au avut ei. Nici nu o sa puteti sa treceti de locul 4, ca tot spuneai ca ce avem cu locul 4, daca tu te dai cocos ca Arsenal e echipa mare… scuza-ma ca e mai buna Newcastle ca voi… jucati cu cei de la Newcastle va dau aia goluri de va saturati.
Spune-mi si mie, Barca e singura din istoria UCL care a pierdut cu 4-0? Sunt echipe la fel de bune care au pierdut si cu 5-0, 6-0, nu 4-0. Asa ca taci, eu nu am spus niciodata ca un adversar poate fi slab, catalanii infrunte cu Enrique au tratat adversarul ca unul de liga 1(gen Steaua). Si Steaua au batut Barcelona, si?! In fotbal se poate intampla orice, niciodata nu e ceva decisiv!
Anul trecut ce a facut Barca cu Arsenal? Sau aia nu conteaza, spune-mi?! Au sters cu voi pe jos si in primul meci si la retur! Numai spune de Wenger ca e slab, are o varsta, a luat trofee pe care tu doar le visezi, a fost un antrenor de calitate, inca este, dar se prosteste prea mult.

Inceteaza sa te dai mai destept…

| Dumbi a răspuns (pentru Drimmero):

Am dat nefolositor ca am scris mai sus sa numai raspunzi!laughing Doamne, mare e gradina, Ta! Pune si tu un gard mai mare sa nu ii mai sara toti gardul…

| Drimmero a răspuns (pentru Dumbi):

E clar cu cine imi pierd eu vremea aici,, numai bine, renunt ca nu am cu cine!

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Copilul asta e 'cunoscator' de fotbal, nu-ti mai pierde timpul cu el, e expert in fotbal, dar nu cred ca a fost vreodata in tribune la un meci, auzi ce ti-a zis: ''Enrique nu face tactica, se bazeaza ca stie Messi ce face.'' rolling on the floor))))) El vorbeste de scouting dar a auzit termenii astia la FIFA, despre ce vorbim...traieste in lumea lui tipul, nu intelege prea bine ce se intampla in jurul lui, dar totusi e primul la comentarii, daca-i citesti toate postarile vezi mai multe exemple, iar daca incerci sa-l trezesti la realitate, te blocheaza. laughing)

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Cica a urmarit din 2007 fotbalului si el cu gura lui a zis-o ca e prin clasa a 10-a,, bwhahahahaha... nu ai cu cine, chiar nu ai cu cine. A dat-o pe istorie, de parca asta conteaza cand iubesti un club. Astia-s barzelonistii balcanici, niste paraleli cu acest fenomen numit fotbal. Ultimul lui reply e 'genial', am murit de ras.

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

E clasa a-8-a, nu a 10-a, sa il vezi cat de amuzant e cand mai da si lectii de legislatie sau de istorie, i-a spus cuiva pe site ca inainte de '90, in comunism, nu se facea sport in Romania. laughing))

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

E clar cu cine ne pierdeam noi vremea si neuronii, e ilegal de habarnavist.
Pe timpul comunismului functiona sportul brici in Romania/

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Asta-i si ideea, sport ca atunci nu o sa se mai faca vreodata in Romania...

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Cat timp comunismul a domnit in Romania, fotbalul era de departe cel mai puternic in partea asta a estului.
La sfarsitul anilor 80,, Steaua era cea mai buna din lume, cam asta e diferenta de atunci si acum

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Cand ai 14 ani si ai auzit cuvantul 'comunism' spus doar ca o insulta, e normal sa gandesti asa.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Copii din ziua de azi, maestre!
Ce ne-a batut Bayern,, eram sigur ca nu scapam de tancurile lor, in repriza a 2-a a venit macelul, asta-i Arsenalul care sufera enorm din cauza lui W0anger! Abia astept momentul in care asta o sa plece si Arsenalul ramane pentru fanii adevarati/

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Pentru mine Arsenal = Wenger, ti-am mai spus, parca nu m-as mai uita cu acelasi interes la un meci fara Wenger pe banca.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

M-am saturat de lepra asta de om pana peste cap, nu-l mai suport deloc, il vreau plecat cu orice pret oricand!
Noi renastem daca pleaca acest Stalin francez/
Duca-se cu tot cu Kroenke si cu toti vampirii care vor doar sa extraga bani din Arsenal,, sa plece si jucatorii care cauta performante si isi vand sufletul doar pentru hartii. Arsenalul trebuie sa fie liber, eu nu am prins pe altul decat W0anger, dar si cand prind momentul ma voi bucura din plin

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Tot fotbalul se bazeaza pe scos bani, asta-i ideea, nu cred ca sunt multi care stiu cine a fost pe banca inaintea lui Wenger. laughing)

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

George Graham care s-a retras de aici cu titlul castigat in fata lui Pool,, ce vremuri si ce nebunie totala... Apoi a venit lepra asta, un neica nimeni care a fost facut mare de Henry.

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

La fel pot spune si eu ca el l-a facut mare pe Henry. happy

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

L-a 'descoperit' la Monaco, doar atat... apoi tot asta l-a dat de 2 ori afara de la Arsenal. Cand a plecat King la Varza, am zis ca nu mai vreau sa mai aud de clubul asta si de cei de acolo, am fost suparat enorm... dar cu timpul mi-a trecut, de dragul clubului!

| minrest a răspuns (pentru GrigoreVarlam):

Poti spune ''cu ce rost'' sau ''la ce bun''.