| Afganistanu_9917 a întrebat:

Salut.Care este mai tare la bataie taekwondo sau lupte greco romane. Vreau detalii. Dau fundita

Răspuns Câştigător
| CosminM a răspuns:

Salut. Sunt 2 stiluri total diferite! Taekwondo se bazeaza foarte mult pe picioare iar cele greco romane pe trante! cele greco romane mi se par cam stupide, in schimb Taekwondo mi se pare chiar interesant! In cazur in care doresti sa te apuci de unu dintre aceste 2 stiluri de lupta, apuca-te de Taekwondo, o sa-ti placa!
Bafta!

2 răspunsuri:
| hummer24 a răspuns:

Depinde. Un luptator de taek da cu picioarele deci trebuie sa tina lupta la distanta altfel nu se poate, si daca luptatorul de greco-romane il pune jos, se incheie totul pentru taekwondist pentru ca la sol e vraiste deci greco-romanele sunt stiluri de lupta foarte periculoase, combinate cu jiu jitsu-l brazilian si ceva tehnici de box sunt fatale indiferent de inaltimea sau greutatea adversaruluiwinking deci... si sincer sa fiu nu prea a, vazut luptatori in UFC sa aiba vreo centura in taekwondo laughing

| TheM0nst3R a răspuns:

Ma eu practic lupte greco romane si este un sport foarte barbatesc si frumos.Nu stiu cum li se pare la altii dar eu ador sportul asta. Daca vrei incearca unul dintre astea doua si vezi dupa care iti place mai mult. Success.