| ThePowerlifter a întrebat:

Salut! Cat v-a luat sa ajungeti la 15 inch(38, 1 cm) in brat?

6 răspunsuri:
| HaLkPiGodZZiLaMD a răspuns:

Emmmm e cam stranie intrebarea ta.Cit va lua sa ajunge bratul nostru la 38, 1 cm sau al tau? Daca al meu atunci mai am nevoie de un an la sala(am 12% grasime). Daca totusi te refereai la bratul tau atunci depinde si de cum ai de gind sa te antrenezi si.Citi cm ai acum? Si depinde si de coeficientul de grasime din corpul tau.Fiindca daca doi oameni cu acelasi biceps dar cu coeficienti diferiti de grasime vor masura la cine e mai mare bicepsul desigur ca va cistiga cel cu coeficientul mai mare.

| ThePowerlifter explică (pentru HaLkPiGodZZiLaMD):

Am intrebat in cazurile voastre. Cei de la sala mi-au zis(cu un cantar special) ca am 9, 1% bodyfat. Si abdomenul e vizibil doar in lumina buna si nu tot... De aceea eu am impresia ca sunt 12-13%. Dar faptul ca in brate nu am absolut deloc grasime, mai peste tot deloc, ma face sa cred ca genetic toata grasimea e situata la abdomen, mai ales in partea de jos, si asa as putea fi 9%. Ma antrenez de aproape 1 an(9 luni acasa si 2-3 la sala) si urmez un program de forta. Dupa parerea mea, sunt mai puternic pentru cat de mare sunt. Am doar 12, 5 inch in brat(31, 5 cm)

| HaLkPiGodZZiLaMD a răspuns (pentru ThePowerlifter):

Eu am acum bratul la 35 cm insa la mine se vad patratelele bine de tot.Am abia un an la sala.

| ThePowerlifter explică (pentru HaLkPiGodZZiLaMD):

Si cu cat faci impins la piept cu haltera si cate repetari?

| HaLkPiGodZZiLaMD a răspuns (pentru ThePowerlifter):

110 o data (maxim ce pot) dar de obicei incep cu 50 si fac de 12 ori apoi apoi 70 si fac tot de 12 ori iar la urma un 80 si fac de obicei vreo 15 dar se primeste si 17-18 citeodata.

| ThePowerlifter explică (pentru HaLkPiGodZZiLaMD):

Ai ceva forta, bravo! Eu am facut de curand 62 pe 5 repetari. Cati ani ai?