| Rauuul a întrebat:

Ce alimentatie imi recomandati (adica ce feluri de mancare contin multe proteine si care sunt bune pentru culturisti) pentru culturism incepator? Funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| Marwell a răspuns:

Cum a zis cel de mai sus mananca fructe si legume(eu mananc la fiecare masa fructe) lapte si lucruri bogate in proteine.Eu mananc asa de vreo luna si n-am mai fost racit deloc si am pus si cateva kg pe mine, dar eu am nevoie ca sunt ectomorf.Tu ce tip somatic esti?

5 răspunsuri:
| DemiLove20 a răspuns:

Am cateva sfaturi! In primul rand trebuie sa mananci legume si fructe! Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ignori carnea! E nevoie si de alimentatzie cu carne care e bogata in proteine! Asta inseamna fara bauturi alcoolice, fara zaharuri sau alte lucruri! Lichidul nu trebuie nici in exces dar nici putin! Sper ca am ajutat macar putin!:X :X big grin ( fundita?

| Rauuul explică (pentru Marwell):

Si eu sunt ectomorf.Am 15 ani, 1.70 m si doar 55-56 kg.Tu cum faci sa te ingrasi?

| ForeverWarrior a răspuns (pentru Rauuul):

Eu acum urmez acum de putin timp programul lui serge nubret, culturist natural si actor, programul este aici daca vrei sa-l vezi http://boldanddetermined.com/......outine/.Ca sa pui cateva kg pe tine trebuie sa mananci cam 4-5 mese pe zi,si fructe si legume, lapte, si alte alimente bogate in calorii.Eu asa am facut de ceva timp si in 2 luni am luat 5 kg natural, ceea ce pentru un ectomorf consider ca este mult.tu nu ai de pus foarte multe kg pe tine, dar eu am.Eu am 188 cm si 66 kg acum si am in plan cam pana in iulie sa ajung la 78-80 kg dupaceea incep sa definesc muschii.Iti vorbeam mai devreme de serge nubret, uite-l aici la 70 de ani cu 62 cm in biceps, si nu i s-a lasat pielea ca si la aceia care iau steroizi. Sper ca te-am ajutat, daca mai ai nevoie de sfaturi intreaba-ma.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Marwell):

Salut, fructele nu au nicio treaba cu proteinele. Eu am 5 mese pe zi si doar la una am fructe, in rest doar carne, lapte, branza, oua.

| Marwell a răspuns:

Uite aici ai lista de cele mai bune proteine pentru culturisti
http://wp.me/P3hgwB-2B
si aici program antrenament pentru masa musculara incepatori:
http://wp.me/P3hgwB-2O