| 524fhxj a întrebat:

Ce antrenamente pot face acasa ca sa imi dezvolt masa musculara și ce alimente ar trebui sa consum? Dau funda

Răspuns Apreciat de Editori
| Jigokunokishi a răspuns:

Daca vrei fara greutati, cum au mai spus si altii pe aici, sunt exercitiile calistenice. Iti faci un program dupa care sa te iei zilnic. Spre exemplu: intr-o zi faci flotari + abdomene, urmatoarea zi tractiuni la bara si urmatoarea exercitii pentru picioare, fesieri. Trebuie sa lasi pauza intre zilele in care lucrezi o grupa musculara, adica sa nu faci zilnic flotari, pentru ca muschii au nevoie de timp pentru regenerare. Lasi cel putin doua zile pana sa lucrezi din nou o grupa musculara. Apoi trebuie sa ai grija ala alimentatie. Sa consumi cam 2500 de calorii/zi. Cam 1, 8g proteina/kg corp e recomandat, carbohidrati destui si ceva grasimi. Iar in ceea ce priveste exercitiile pe care le faci, trebuie sa iti alegi exercitii care sa iti solicite musculatura. Degeaba tot faci cate 200 de flotari zilnic dintr-o serie ca n-o sa cresti in masa. Trebuie sa faci variatii ale exercitiilor care sa te solicite si din care sa nu poti face mai mult de, sa zicem, 20 de repetari. Incepi cu chestii mai simple si treptat faci exercitii mai grele, in functie de cum simti. Exercitii gasesti pe Youtube cate vrei. De exemplu la flotari: flotari simple, flotari diamant, flotari de judoca, flotari la banca, flotari cu picioarele pe banca. Tractiuni: faci tractiuni cu priza larga pentru spate si tractiuni cu priza ingusta pentru biceps, Picioare: genoflexiuni, fandari, ridici piciorul stang in sus si te mentii pe dreptulpiciorul stang sa ajunga paralel cu solul... Abdomen: vezi exercitiile lui frank medrano pentru abdomen.
Sper ca te-am ajutat happy
Funda?

6 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Antrenament cu greutati, iar alimentatie, calorii minim 2500, proteine 1, 5-2g/kg, carbohidrati (daca vrei sa te ingrasi 300g+).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti face calistenics(street workot) prin flotari, trectiuni, paralele, abdomen cardio HIIT cu odihnã de 48 de ore, adicã o datã la 2 zile.

Când devi mai avansat incearcã "grease the groove", "nucleus overload" si "transcendent training" functioneazã de minune chiar si Cu greutatea corporala, dar doar dupa ce poti face zeci de repetari cu propria greutate, sau challenge de 300-500-1000 flotari pe zi dar e prea obositor.

Alimentatia ceva mai multi carbohidrati daca esti slab si vrei sa iei in greutate.

| seularts a răspuns:

Mananca: fructe, seminte si alune + 2L de apa. Exercitii: flotari si abdomene si o sa fi perfect!

| Balanica12 a răspuns:

Gasesti mai multe pe Youtube si google din orice punct de vedere + gasesti multi care sa-si spuna parerea despre asta, dar depinde mult de corpul tau ce accepta si cat accepta.

| anoonimull a răspuns:

Pai daca locuiesti la sat sau la casa, poti sa te antrenezi cu ce gasesti.
La alimentatie nu trebuie sa mananci grasimi, trebuie sa mananci regulat si atunci cand mananci sa nu manci pana cand esti plin, mananci putin dar mai des, nu mult si rar.

| anoonimull a răspuns:

Uite un videoclip, vezi aici cum se antreneaza acest om de invidiat
https://www.youtube.com/watch?v=gb4KRPIp_Tw