anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,
Ce parere aveti despre sportul Krav-Maga pentru invatarea tehnicilor de autoaparare? Ati putea sa descrieti cateva tehnici de Krav-Maga pentru incepatori?

2 răspunsuri:
| iVlad27 a răspuns:

Salut,sunt practicant de 2 ani, sunt de parere ca "sport"e mult spus..cat despre autoaparare..nu prea exista practic.e vorba doar de eficienta in atac, chiar si combinatiile si tehnicile de autoaparare daca sunt efectuate corect au scop de daunare fizica..si sunt destul de complexe incat le face greu de explicat daca nu le vezi dar la final ..totu se rezumat la... daca functioneaza. functioneaza. daca il doare pe inamic..continua..daca nu..treci la urmatoru lucru. Ii recomand sa gasesti un club sau un instructor legitimat si sa-i adresezi intrebarile care te intereseaza (il recomand pe Marian popescu Bucuresti si Roan Lakata Brasov), dar nu vei gasi autoaparare aici ..doar eficienta.
O zi frumoasa

| Masterchief117 a răspuns:

Desi cunosc teoria intr-un mod superficial, din ce am citit si vazut, cred ca este o optiune de-a dreptul interesanta, atata timp cat esti dispus sa suferi de-a lungul drumului.
Iti recomand, de asemenea, in cazul in care vrei sa-l practici, sa faci inot. Cum altfel ai vrea sa-ti dezvolti corpul si mai mult?
Become a jew surfer!