anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce proteine imi recomandati? Avand in vedere ca pana acum am folosit XMASS si as vrea sa le schimb, dar sa va povestesc putin cum sta treaba. M-am pucat de sala de vreo 7-8luni,primele 3 luni am evoluat foarte putin, nu tineam cont de alimentatie. In urma cu 5luni am inceput sa iau proteine XMASS si am inceput sa tin cont de alimentatie, nu am cea mai bogata alimentatie dar e destul de bine si s-au vazut si cat de cat rezultatele. Adica eu sunt slab, aveam 53kg 1, 71cand am intrat prima data in sala de forta si tot aceeasi greutate cand am inceput sa iau proteine. Ei bine dupa 5luni dupa ce am luat proteine si am tinut cont de alimentatie m-am ingrasat aprox 5kg. Cu toate ca sunt slab am ceva forta si as vrea sa schimb proteinele si ma gandisem la GFX.
Ce ziceti voi avea rezultate mai bune, cele de la XMASS (http://xplodegainnutrition.ro/......-mass.html in caz ca nu stiti care sunt )le luam odata inainte de antrenament si odata dupa, acum cele GFX (http://www.pronutrition.ro/gfx-8-bonus/) as vrea sa le administrez doar dupa antrenament,deci ce ziceti voi avea rezultate mai bune, sunt aceste proteine pentru mine?
Obiectivul meu este sa ma dezvolt, sa ma fac mai mare.
Antrenamentul meu este asa :
Luni: Piept; Marti : Spate, Triceps; Joi:Biceps, Umeri; Vineri : Picioare, Abdomene.
Rog sa-mi raspunda cei care se pricep in domeniu. Scuzati-ma daca am gresit cu ceva dar nu sunt expert! Multumesc.

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Gfx ala e 50% zahar. daca vrei zahar, cumpara zahar. e de 20 de ori mai ieftin. pentru pretul lui e foarte bun, pentru componentele pe care le are e rahat. alege un alt mrp (gen myomax scitec, syntha6 bsn sau altele).

nu faceti ziua de biceps dupa aia de spate si triceps dupa piept. muschiul ala mic nu este refacut dupa efortul sustinut pentru grupa mare.

mergi pe un mrp de la o firma mare cum am zis mai sus sau intra direct in gold whey standard. 260 ron pentru 78 de portii e o afacere superba

| Gaby3891 a răspuns (pentru JohnnyBi):

Am studiat putin si cred ca voi merge pe Gold Whey Standard, tu de cate ori iei sau ai luat gold whey? In legatura cu GFX, da am vazut are foarte mult zahar, dar eu vruiam sa spun despre GFX-8 ce parere ai despre acesta?
Si daca mai sti alte proteine care ai putea sa mi le spui sa mai caut.
Dar de proteina pe care o foloseam eu, e destul de buna? Si daca as lua altceva gen Gold Whey Standard/GFX-8 cam ce rezultate as avea, mult mai bune?

| JohnnyBi a răspuns (pentru Gaby3891):

Ce ai luat tu ii zice GAINER nu PROTEINA. invatati naiba 3 termeni ca va faceti de cacao. daca are MASS in nume este gainer bazat pe carbohidrati. MRP ca gfx are 50-50 raport si concentratele proteice ca gold whey au 100% proteina.
gfx la cat zahar are faci o burta de om prost. cu gold whey nu ai cum sa nu ai rezultate. daca nu ai rezultate cu el inseamna ca alimentatia ta sau antrenamentul sunt un rahat. ala este concentratul proteic perfect.

2 răspunsuri: