|

Salut! Ce sa aleg? Serious Mass de la ON sau Dymatize Super Mass? Pentru masa musculara. Dau funda

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Serious Mass.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Serious Mass

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

aceeiasi idee repetata si repetata, despre GAINERE.
Unii inteleg ..altii tot pe gainere,, merg" pentru ca le,, simt" si au vazut,, diferenta" cand le-au folosit..Pe cei, care sunt capabili sa inteleaga diferenta si suplimenteaza alimentatia cu, ceea ce au nevoie intr-adevar.ii felicit. ceilalti sa fie..sanatosi si sa foloseasca ce simt si ce le,, merge " lor.
Primesc intrebari mult prea des despre produse numite GAINER.
Devine oarecum obositor sa repet de macar 3 ori pe zi (uneori mai mult) faptul ca un GAINER = teapa, o mizerie de produs.
In primul rand, gainer-ul este acel produs facut din ceea ce ramane la o firma, nu neaparat vechi, dar mai prost calitativ sau mai putin cautat. In disperare de cauza, ca sa scape de mizeriile ramase, le baga la gramada intr-un produs de genul.
In al doilea rand, toate gainerele contin de la 50% in sus carbo, preponderent zahar - atentie, ca e maltodextrina sau dextroza sau whatever, tot zahar este, adica produse ieftine. Plus un nivel scazut de proteina, producatorul le vinde la un supra-pret iesit din comun.

In concluzie... NU dati banii pe gainer, niciodata, in nici o situatie, sub nici un chip, indiferent de pret. Cumparati un produs de proteina de calitate, cu un procent cat se poate de mare de proteina, evitati proteina Ion-Exchanged si produsele cu indulcitori artificiali (indiferent ca e ciclamat, sucraloza sau acesulfam de potasiu). Iar daca vreti sa faceti din shake-ul respectiv o bomba calorica...adaugati singurei acasa carbo din orice sursa va place voua, de la fructe la ovaz, la unt de arahide, nu stiu, repet, orice. Iesiti ieftin, dar mai ales, cel mai important, calitativ.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează