Răspuns Câştigător
| mOBSCENE a răspuns:

ON si Mucletech- asta pot sa iti recomand, in masura in care asta folosesc eu. In schimb, in pachetul de la Dymatize vad ca ai si creatina si vitamine.
Ai buget limitat?
Poti incerca sa iti iei un Serious Mass, Amino 2222, Creatina si eventual un Pre workout pentru energie.
Uita-te si pe bodytimero.com, transportul e gratuit la comenzile de peste 100 lei si unele preturi sunt mai mici decat pe megaproteine.

| goldenbullet explică (pentru mOBSCENE):

Imi zici te rog la ce ajuta aminoacizii? unii zic ca slabesti. cat mai concret te rog. Mersi

| Andrey0070 a răspuns (pentru goldenbullet):

Aminoacizii ajuta in principiu cam la orice, mai putin la slabire. "cam la orice" insemnand cresterea in masa musculara, recuperarea dupa antrenament, sinteza proteinelor, etc. Incearca Aminomax sau Amino Hydro 32, sunt cei mai buni, dupa parerea mea.

4 răspunsuri:
| AntrenorFitness a răspuns:

Salut,
Iti recomand pachetul, categoric!
Ai gainer, vitamine si minerale si creatina. E mult mai bine decat un singur produs, cat despre super mass gainer pot sa-ti spun ca are compozitia similara cu serious mass.
Pentru inceput, pachetul e cel mai potrivit.

| ravendem a răspuns:

aceeiasi idee repetata si repetata, despre GAINERE.
Unii inteleg ..altii tot pe gainere,,merg" pentru ca le,, simt" si au vazut,, diferenta" cand le-au folosit..Pe cei, care sunt capabili sa inteleaga diferenta si suplimenteaza alimentatia cu, ceea ce au nevoie intr-adevar.ii felicit. ceilalti sa fie..sanatosi si sa foloseasca ce simt si ce le,, merge " lor.
Primesc intrebari mult prea des despre produse numite GAINER.
Devine oarecum obositor sa repet de macar 3 ori pe zi (uneori mai mult) faptul ca un GAINER = teapa, o mizerie de produs.
In primul rand, gainer-ul este acel produs facut din ceea ce ramane la o firma, nu neaparat vechi, dar mai prost calitativ sau mai putin cautat. In disperare de cauza, ca sa scape de mizeriile ramase, le baga la gramada intr-un produs de genul.
In al doilea rand, toate gainerele contin de la 50% in sus carbo, preponderent zahar - atentie, ca e maltodextrina sau dextroza sau whatever, tot zahar este, adica produse ieftine. Plus un nivel scazut de proteina, producatorul le vinde la un supra-pret iesit din comun.

In concluzie... NU dati banii pe gainer, niciodata, in nici o situatie, sub nici un chip, indiferent de pret. Cumparati un produs de proteina de calitate, cu un procent cat se poate de mare de proteina, evitati proteina Ion-Exchanged si produsele cu indulcitori artificiali (indiferent ca e ciclamat, sucraloza sau acesulfam de potasiu). Iar daca vreti sa faceti din shake-ul respectiv o bomba calorica...adaugati singurei acasa carbo din orice sursa va place voua, de la fructe la ovaz, la unt de arahide, nu stiu, repet, orice. Iesiti ieftin, dar mai ales, cel mai important, calitativ.