anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce scor trebuie sa faca Romania cu Albania ca sa se califice in optimi?
*Ma uit la fotbal doar cand joaca Romania, asa ca nu stiu cum functioneaza acest sistem laughing)

Răspuns Câştigător
| Anonimuserr a răspuns:

Trebuie să câștigăm cel puțin la 1 gol. 1-0, 2-1, 3-2. Ne trebuie 3 puncte.
Dacă învingem și învinge și Franța suntem pe locul 2.
Dacă învingem noi și Franța Pierde suntem pe 3.

| Takizo a răspuns (pentru Anonimuserr):

Nu se tine cont si de golaveraj?

| Anonimuserr a răspuns (pentru Takizo):

Ba da se tine. Si inca foarte mult. Chiar citeam azi, acum suntem pe penultimul loc dintre echipele de pe locul 3. Dar cu un gol marcat se rastoarna situatia. Asta se datoreaza faptului ca am marcat cu,, cocosii" in meciul de deschidere.
Uite aici http://www.digisport.ro/......in+grupe+O
In orice caz trebuei sa invingem neaparat azi. Este obligatorie victoria.

5 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Am uitat să specific, tot ne calificăm și dacă pierde Franța dar de pe 3. Dar nu se va întâmpla astae. Depinde de noi diseara cum vom juca. Dacă adoptăm iar stilul vechi nu prea avem șanse. Trebuie ca băieții să fie refăcuți complet să dea tot ce e mai bun, să jucăm ofensiv să punem presiune pe ei și eventual să facem și pressing. Jocul defensiv nu e bun la nimic. Joci defensiv când vrei să închizi meciul când ai deja 2-0 sau 2-1 sau 3-1. Dar când ești cu cuțitul la os și trebuie să marchezi în mod clar fi ofensiv. Pune un mijlocaș de construcție, mijlocașii laterali de bandă să urce cât mai mult și eventual spre interior.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestia e ca daca te uiti numai cand joaca Romania e normal sa n-ai de unde sti cum functioneaza sistemul. Daca ascultai si ce ziceau comentatorii altfel statea treaba.
Romania trebuie sa castige la un scor cat mai mare, ca sa aiba sanse cat mai mari sa se califice de pe locul 3 din grupa. Teoretic se poate califica si cu o victorie la un singur gol diferenta, dar depinde de ce fac celelate echipe care o sa termine pe locul 3 in celelalte grupe.
Se poate chiar califica si de pe locul 2, dar depinde si de ce scor o sa fie in meciul dintre Franta si Elvetia.

| Wary_Forsaken_2001 a răspuns:

Salut! Și eu sunt la fel ca tine, nici eu nu mă uitam la fotbal până acum, mi se părea ceva plictisitor să urmărești o oră și jumătate câțiva oameni care aleargă după o sferă, dar de când joacă România a devenit mai interesant! Ca să treacă mai departe trebuie să o bată, adică să dea mai multe goluri ca Albania, dacă se termină cu egalitate sau pierde nu mai trece!