| wanted1 a întrebat:

Salut.
Cei care faceți sala ați putea să îmi recomandați un program anume?
Pot sa merg de luni pana vineri.
Menționez ca sunt începător la sala (merg de 2 saptamani) am undeva la 76kg și 1.70 înălțime
Vreau sa ma apuc serios de sala.
Va mulțumesc tuturor pentru sfaturi!

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Ma indoiesc ca se pune cineva sa iti faca un program decent aici, mai ales gratis. Gasesti destule pe net si daca nu esti dispus sa platesti ai mii de pagini si canale de YT cu oameni care te invata, trebuie doar sa investesti timp putin timp.

Eu iti las niste sfaturi generale doar, pe care o sa ti le amintesti la un moment dat, mai ales daca o sa te tii de treaba.

-Pe langa chestiile de sala, uita-te si la informatii despre dieta, muschii nu cresc doar din mersul la sala.
-Sa nu sari niciodata peste incalzire
-Dupa ce iti faci un program cauta clipuri pe net care explica in detaliu cum se face fiecare exercitiu corect, sunt multe exercitii care te pot rani daca nu le faci bine
-La inceput, concentreaza-te mai mult pe executia exercitiului decat pe greutate. Nu conteaza cat ridici daca nu activezi muschiul care te intereseaza.
-Cel mai probabil nu o sa ai nevoie de exercitii izolate pentru brate, chiar daca 90% din oameni le fac.
-gandes-te te la treaba asta ca la o activitate pe termen lung, o sa treaca ceva luni pana vezi rezultatele

spor happy

1 răspuns:
| sweetys a răspuns:

Majoritatea la început au zi în care antrenează partea inferioară (picioare, abdomen), zi în care antrenează partea superioară ( piept, spate, brațe) și zi în care antrenează tot corpul. După ce te obișnuiești cu execuția corectă a exercițiilor, poți lucra pe grupe de mușchi. Nu te grăbi să crești greutatea, la fel cum ți s-a mai scris, un exercițiu făcut corect cu o greutate mică valorează mai mult decât 5 făcut prost cu o greutate mare, și astfel eviți și accidentările. În rest deja ți s-a scris baza.