| Yulian_Crystian_1995_Sjwv a întrebat:

Salut cei care faceti sala de mult timp, cam de cate ori pe saptamana e bine sa fac brate in sala ca muschiu sa creasca cat de cat! multumesc

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

1 data pe saptamana, muschiul nu creste daca e lucrat in fiecare zi la salawinking
cine iti spune contrariul la ce am spus eu, nu are vechime la sala happy

3 răspunsuri:
| funnnyman32 a răspuns:

Am zis si eu sa-ti raspund, dar Simpatik ti-a dat cel mai necesar raspuns posibil, pentru ca muschii cresc in zilele de pauza, Tu de exemplu daca ai face sala de luni - vineri, muschiul nu ar mai avea timp sa se refaca, si automat progresele tale vor fi foarte lente.
Te axezi pe un program full body la inceput, faci din toate cate putin, pana inveti sa faci corect exercitiile, iar daca nu stii iti iei un antrenor personal, macar 3-6 luni sa inveti cate ceva, iar dupa aia te vei descurca si singur, Si nu uita sa ai macar 4 mese ca, banuiesc ca stii si tu ca ai nevoie de Carbohidrati, proteine, mese bogate in astea doua, si multa rabdare pentru ca muschii nu cresc asa usor cum ai crede, eu de exemplu am crescut mai greu la brate, aveam 30 la brat cand m-am apucat de sala cam pe la 18 ani, si am facut cam 3 ani adunat fara pauza, acum am reusit sa ajung la 43-44 in brat. Mult succes.