anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, cei pasionati de box, vreau sa imi explicati si mie o chestie. Eu urmaresc MMA-ul si sistemul e clar, precum e si in wrestling, sunt mai multe promotii, promotia de varf e UFC si acolo sunt mai multe titluri, cand ajungi campion UFC esti cel mai bun...ai castigat titlul, il aperi pana cand il pierzi...

Eu nu inteleg cum e chestia asta la box, m-am uitat la atatea filme si chestii si nu inteleg care e sistemul, care e cea mai mare companie...au un site oficial cu rosterul luptatorilor, luptatorii au contracte clare, sa vezi pe site cum vezi la UFC..de exemplu la UFC este UFC TV sau la WWE e WWE Network unde pot vedea toata arhiva din WWE, la box unde pot vedea in mod oficial, nu pe net...meciuri si showuri?

Si cu campionii nu inteleg...e unul nu stiu ce campion, unifica titlurile, apoi le pierde dar nu pierde in fata cuiva, ii iau aia titlul pur si simplu? Tot unifica WBC cu WBA si mai stiu eu care, nu inteleg, care e toata faza? Unde am si eu un site unde vad clar, bai ala se bate cu ala pe data cutare, asta e rosterul, astia sunt campionii, aici pot vedea meciul intr-un format oficial...cum e in UFC? Va rog sa imi raspundeti, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Kogaion a răspuns:

In Box sunt 4 mari organizatii: WBA, WBC IBF si WBO fiecare boxer e inscris intr-o competitie, cand unul devine campion (campionul WBA de ex) poate cere un meci cu campionul WBC si asa mai departe pentru a unifica centurile, daca un boxer e campion absolut (WBA, WBC, IBF si WBO), isi poate pune toate centurile in joc sau nu, poate juca doar pentru centura WBA si daca pierde ramane cu celelalte 3, la faza cu daca pierde si ii iau centura inapoi, cred ca te referi la faza cu Fury cand i s-a luat o centura, aia a fost pentru ca fiecare campion care isi pierde centura are dreptul la o revansa, Fury a refuzat sa ii acorde o revansa si i s-a luat centura.

| bersetanvrem a răspuns (pentru Kogaion):

Interesant...si nu au si ei un site, un canal de Youtube? gen ufc tv, wwe network... unde au un site oficial cu rosterul, alumni, campionii actuali/fosti, hall of fame si un abonament lunar ca sa ai acces la arhiva video, adica sa vezi meciuri intr-un format oficial, nu pe dailymotion.

| Kogaion a răspuns (pentru bersetanvrem):

Nu, toate datele pe care le vrei tu le gasesti pe google, meciurile sunt pe Youtube, dar nu de pe un canal oficial.

2 răspunsuri: