| Dumbi a întrebat:

Cine credeti ca ia Champions League? Chiar daca PSG a batut-o cu 4-0 pe Barca, Barcelona mai are sanse de calificare, joaca pe Camp Nou, si rar sa piarda acasa.

Eu as miza pe Bayern Munchen sau pe Sevilla, daca joaca cum a jucat cu Real in campionat, ar rupe orice…

9 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Sa fim seriosi, Barca e out. Cupa va fi disputata, zic eu, de Real, PSG si Bayern. Mi-as dori foarte mult sa-i vad pe parizieni campioni.

| Dumbi explică (pentru AFR81):

N-au echipa de Champions League, PSG… Ii rupe United in EL si tu zici sa castige laughing

| Drimmero a răspuns:

Bayern ia liga, Varza e out inca de la tragere. A apus soarele pe strada lor

| Mihai1810 a răspuns:

Barca o sa castige anul viitor ca anul asta e out. Nici nu trebuie sa piarda. O victorie la 3 goluri diferenta "ii e de ajuns sa nu le califice". Barca trebuie sa iasa la joc si in felul asta se creaza spatii pentru contraatocurile celor de la PSG si un gol pentru PSG inseamna eliminarea Barcei in proportie de 101%. Nu bat eu cu 6-1 nici la FIFA 17. Eu as vrea ca Atletico sa ia Champions League dar mai sunt alte echipe bune Bayern, Real chiar si Monaco.

| Dumbi explică (pentru Mihai1810):

Monaco?laughing Mai bine spuneai City laughing. Pe Monaco o bate Leicester de o indoaie. Real nu isi pastreaza trofeul, Ronaldo numai are asa mult succes la goluri, a venit Bale ii fura tot acum, si o sa spuna pa la cariera.
Pe Camp Nou s-au intamplat minuni si sper sa se intample si acum.

| Mihai1810 a răspuns (pentru Dumbi):

A jucat bine si Monaco, si City are echipa foarte buna, sunt multe echipe bune sezonul asta. Poti sa speri tu la minuni, nu bate Barca la 5 goluri diferenta, poate in FIFA. Joaca cu campioana Frantei, PSG care are niste jucatori formidabili ca Veratti, Lucas, Di Maria, Dralex care in retur sigur cu vor dormi ci vor specula prima sansa de contraatac. Cum am mai spus, Barca trebuie sa atace astfel creandu-se sanse pentru contrele PSG-ului si ai vazut foarte bine ce a facut PSG pe contraatac in tur. Cine a intors un 4-0 in ULC?

| Al999 a răspuns:

Sunt de parere ca Barcelona ii va bate pe PSG acasa insa nu se vor califica.
Iar castigatoare o vad pe Bayern Munchen.
Insa sunt de parere ca si Juventus se tine bine.

| Dumbi explică (pentru Al999):

Juventus e praf in deplasare. Ii bate oricine, poate doar in campionat echipe ca Palermo sa castige.

| Botnaru_Ion_1985 a răspuns:

Uite nu poate fi prima oară în fotball cînd o echipă poate face comme-back, deci dacă FCB se impune pe camp nou păi va lua fără probleme în continuare!