| TiberiuFasole a întrebat:

Salut, cine imi spune va rog niste metode de slabit? Nu prin diete, ci prin sport. De mancat bineinteles ca mananc mai slabit, dar vreau sa va rog doar metode prin sport. Funda la cel mai eficient! Dau funda dupa 48 de ore dupa ce a fost postata intrebarea.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A, deci pretenasul MineriX vrea sa slabeasca. Deci mai intai renunti la masina aia bengoasa, apoi urmezi asta:

Primele 10 minute sunt ocupate de incalzire. Incalzirea muschilor este absolut necesara si nu trebuie sa incepi exercitiile fara a face incalzirea.
Opt minute de exercitiu pentru abdomen.
Cercetătorul afirmă că studiile efectuate de specialişti sugerează că este nevoie de efectuarea a cel puţin 250-300 de minute de activitate fizică în fiecare săptămână pentru a scădea în greutate.

Si uite aici 5 metode de a slabi.

http://www.unica.ro/articol/dieta-exercitii-ajuta-slabesti-rapid-35234

Succes! :D


| SiLaS a răspuns:

Pentru slabit singurul lucru este cardio, nu abdomene, cardio.Si vreau sa stiu si eu ce alimentatie ai ca te vad asa sigur pe tine.

| TiberiuFasole explică (pentru SiLaS):

Daca tot ai adus vorba, imi zici te rog cam si ce ar trebui mancat?

| SiLaS a răspuns (pentru TiberiuFasole):

Pai dimineata niste fulgi de ovaz cu iaurt, omleta din 3-4 oua, pastrama de pui sau de curcan, trebuie sa scoti treptat carbohidratii din alimentatie altfel nu poti slabi deci in celelalte mese ale zile trebuie sa ai 150-200 grame de carne(pui,rata,curcan,peste,porc slaba,vita slaba)+mix-uri de legume sau salate nu trebuie sa ai in alimentatia zilnica:cartofi,linte,orez, fasole, naut, paste, paine etc.) Sau poti sa mananci o data la 2-3 zile o masa cu carbo.Seara poti manca 1-2 iaurturi, o cana cu lapte, o salata de fructe.Bafta!

| questsoul a răspuns:

Cauta pe youtube "passion4profession". Daca reusesti sa duci la capat un antrenament pentru piept sau abdomen, in 2 saptamani o sa ai rezultate.

| Mariapetrupanainte a răspuns:

Nu este necesar doar ca sa faci sport pentru a slabi trebuie si sa maninci corect.Dar uite niste modalitati prin sport de a slabi alearga, sari coarda sau fitnessde cardio dance
https://www.youtube.com/watch?v=ZsVp7wRWG7I