| Korg232322 a întrebat:

Credeti ca e buna creatina daca fac workout (calisthenics)?
Puteti sa imi dati niste sfaturi in legatura cu acest domeniu? Am inceput sa practic acest sport de aproximativ 3 luni,dar nu intens.
PSbig grinaca puteti sa imi spuneti cateva exercitii pentru latire in spate si umeri, ar fi perfect!
Multumesc frumos! :*

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Spate- tractiuni priza larga in special. Orice tip de tractiune lucreaza spatele, dar asta cu priza larga pune accentul doar pe spate. Pai facand SW, umerii iti mai intra la flotari, flotari la paralele, incearca muscle up. Le vei dezvolta in timp, dar toate astea daca papi. Creatina, cum adica sa fie buna? Cam ce asteptari ai de la ea?

| Korg232322 explică (pentru DovleacTurbat):

Salut,mersi frumos pentru raspuns! Facand workout, muschii nu lucreaza la fel de bine ca si la sala (parerea mea) si tocmai de asta zic daca e buna pentru workout! Sau daca m-ar putea ajuta cu ceva...

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Korg232322):

Sunt zeci de workout-eri care arata mai bine ca 65% din cei care merg la sala. Pai cu ce sa te ajute creatina? Iti va da o oarecare "energie", mai simplu de explicat e ca vei executa cu mai multa usurinta exercitiile care de obicei te cam oboseau, chiar iti permite sa executi 1-2 repetari in plus. Datorita retentiei de apa, vei parea mai mare; dar vei fii doar mai pufos. Cam asta face creatina, atentie NU te transforma in Hulk happy.

| Korg232322 explică (pentru DovleacTurbat):

Ok. Si in concluzie, parerea ta care este? Sa iau creatina sau nu? big grin

| DovleacTurbat a răspuns (pentru Korg232322):

Ia-o, dar apa se va evapora odata ce vei opri suplimentarea cu creatina. Dar daca esti inteligent, te antrenezi inteligent, mananci inteligent (cel mai important lucru) vei ramane cu o forta mai maricica si ceva masa musculara. Bea 2-3l de apa, creatina o iei 5g o data la 24h nu conteaza cand pentri ca isi va face efectul in timp.

| Korg232322 explică (pentru DovleacTurbat):

Ok,multumesc frumos! Respect!

5 răspunsuri: