| AndreiMadda a întrebat:

Salut, cum as putea slabi 5 kilograme intr-o luna? Mersi!

5 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Scazi 1000kcal din cat mananci zilnic.

| JusTPauL a răspuns:

Very easy. De slabit poti sa o faci foarte repede si usor. Renunti la dulciuri in primul rand. Mananci de cel mult 3 ori pe zi(nu conteaza ora) daca esti in deficit caloric poti sa mananci la 12 noapte si sa te culci ca oricum slabesti.
Foarte important si activitatea ta. Daca mergi doar la scoala si nu mai faci altfel de miscare iar e dificil sa dai jos.
Alearga macar 5km/zi scapi de cel putin 300kcal. Asta ar fi un inceput bun, daca nu poti merge la sapa unde ai arde foarte repede caloriile.
Eu am slabit odata 4kg in 2 saptamani doar pentru ca faceam sala haotic, adica un fel de cardio si nu eram gras deloc.

| Jo17 a răspuns:

Faci sport, bei multă apă ( 2l pe zi), mananci sanatos. Maxim 2k calorii pe zi.

| RosuEleonor a răspuns:

Buna Andrei, totul depinde de tine si de caracterul tau, pentru a slabi chiar iti trebuie vointa.

Incepe usor si nu te avanta la diete stricte sau mai stiu eu ce programe dificile.

Incearca sa elimini mancarurile fast food din meniu, bauturile de gen coca cola, fanta, sprite, inlocuieste-le cu apa plata. In apa poti pune si zeama de la o lamaie cu un pic de miere, bea-o dimineata pe stomacul gol, opreste senzatia de foame si vei manca mai putin, ajuta si in detoxifierea organismului.

De asemenea incearca sa mananci regulat, fara prea multe grasimi si carbohidrati, include si foarte multe fructe in loc de snacks-uri.
Un program de somn regulat ajuta foarte in scaderea kilogramelor in plus, la ora 11 noapte esti in pat dormi. Dimineata cand te trezesti poti face un program de inviorare, o sa iti schimbe ziua total.

Nu mai folosii liftul, scarile subtiaza picioarele, m-ai ales daca locuiesti la etajul 10, daca nu stai la un etaj inalt fa o tura pana sus sa vezi cum e vremea pe acolo.

Daca esti o persoana lejera poti incerca suplimentele dietetice. Cele cu capsaicina precum Capsiplex sunt foarte eficiente
si la cate kg vrei tu sa slabesti o sa reusesti intr-un max de doua saptamani. Daca in schimb iti place sa mananci poti incerca pastilele de slabit Meratol sau Proactol xs, acestea doua elimina grasimile si carbohidratii din mancaruri si vei putea manca tot ce iti doresti ca si pana acum.

Metode de a slabi sunt multe dar ca sa resusesti chiar trebuie sa vrei si sa tragi de tine.

| Andrei272sb a răspuns:

Salut eu m-am dus la sala si tine-am regim foarte sever adica la scl mancam covrigi de Buzau, numai fierturi si mai rar fript, dimineata imi faceam un cocktail din toate fructele si ma duceam la sala si intr-o saltamana am slabit 5 kg sau 6

Întrebări similare