| KindKid17 a întrebat:

Cum pot creste bicepsul mai mare si rapid? Vreau sa stiu voi cum lucrati, si in cat timp s-au vazut rezultatele happy

14 răspunsuri:
| StruțulSuprem a răspuns:

Poti ridica un bloc ( de desen), o mașină ( de spălat) și un calculator ( de buzunar). Sincer de ce ți-ai crește mușchii?

| KindKid17 explică (pentru StruțulSuprem):

Pentru ca in trecut am fost batjocorit, si multi se luau de mine, stiind ca sunt doar oase. Am 18 ani si trebuie o schimbare, si n-o sa ma las pana nu ajung unde mi-am propus. Arde in mine dorinta asta

| aXy99 a răspuns (pentru KindKid17):

Daca vrei sa cresti in masa, in principal in greutate, sa arati mai mare si mai impunator, NU te axa pe biceps. E un muschi mic. Fa spate, piept, picioare. Evident, nu neglija nici muschii mici, dar nu trebuie sa te astepti la minuni, tocmai pentru ca au dimensiuni reduse, nici nu cresc prea repede. Conteaza si genele, eu, spre exemplu, am bratele mici si picioarele mari. Chiar daca imi antrenez bratele de doua ori mai des si mai intens decat picioarele, cresc de 2 ori mai greu. Asta e, n-am ce-i face. Daca ai aceeasi problema si bicepsul e deficitar, antreaneaza-l mai des. Ai grija sa fii in surplus caloric si proteic si sa te odihnesti suficient.

| IoanWild a răspuns:

V-a trebui sa lucrezi la tot corpul ca sa nu arati ca Johnny Bravo. Un mare factor reprezinta mancarea pe care o consumi cu un proceent de 70 la suta iar 30 la suta exercitiile fizice. Treptat vei vedea o schimbare. Aceasta schimbare poate da rezultate din prima luna insa nimic nu este garantat. Asa ca nu te grabi cu vreo metoda mirifica de care vei regreta in viitor. Mai intrebi si tu baieti de la sala cum si ce sa faci. Bafta!

| Lauv a răspuns:

În primul rând, tricepsul formează o treime din partea superioară a brațului, deci bicepsul e cam degeaba fără triceps.
În al doilea rând, ca să crești rapid în masă musculară ai nevoie de o alimentație potrivită creșterii (proteine, nutrienți și niște carbohidrați pentru a arde ceva și a lăsa doar necesitățile pentru a fi create în masă musculară) nu mânca doar carbohidrați!
Bun, ai alimentația potrivită, acum vine problema exercițiilor. nu trebuie să lucrezi doar o grupă de mușchi, le lucrezi pe toate, uite programul meu pe 5 zile și la toate tragi egal, nu te scapi de nici o zi, nu tragi mai puțin sau mai mult, egal, altfel apar probleme. exercițiile le găsești pe internet la diferite canale despre fitness.
(luni - umeri și triceps
marți - spate și biceps
miercuri - piept și niște abdomene
joi - brațe (absolut tot, umeri, triceps, biceps, antebraț și încheietură)
vineri - picioare și abdomen) să începi cu abdomenul după cu picioarele deoarece nu poți face invers.
baftă la sport și ai răbdare deoarece nu este o muncă de o lună ci de ani dacă vrei să ai rezultate „wow"

| RAY a răspuns:

Experienta propie =am cumparat niste gantere si faceam ce gaseam pe net, apoi faceam la bara,flotari, am cunosc acum ceva timp un baiat avea niste brate fara sala, doar cu corpul lui, ma uimit, avea brate mari, nu avea o alimentatie chiar bogata in proteine, eu unu consum proteine zilnic, asa nu simt pofta de mancare

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Recomnd body beast, daca vrei da-mi mesaj

| Cosmin86 a răspuns (pentru StruțulSuprem):

Cum adica de ce? Ca sa arate mai bine si sa fie mai puternic.

| Paul754880338 a răspuns:

Dar de ce bicepsul? De ce nu trapezul sau gambele? Daca cineva ti-ar da o solutie minune pentru a creste bicepsul, cred ca ai fi la fel de nemultumit ca acum daca de corpul tau avand doar bicepsul mare. Poate ar trebui sa reformulezi intrebare, asa cum ti-au spus deja unii baietii, solutia pe care o cauti de fapt este cum sa faci ca tot corpul tau sa fie frumos si puternic.

| KindKid17 explică (pentru Paul754880338):

Acolo is deficitar, dar lucrez totul. Am program 6/7 zile happy

| Paul754880338 a răspuns (pentru KindKid17):

Arnold spunea in cartea sa autobiografica : " Daca ai o grupa favorita, antreneaz-o! Daca ai o grupa deficitara, antreneaz-o!"

| Cosmin86 a răspuns (pentru KindKid17):

Cam mult 6/7. Muschii cresc in zilele de pauza, tu practic le dai doar 1 zi pe saptamana sa creasca, asa ca o sa progresezi foarte lent. 3/7 sau 4/7 e mult mai eficient.

| KindKid17 explică (pentru Cosmin86):

Ok, atunci o las mai moale. Eu lucrezi grupele mari de 2 ori pe saptamana. De exemplu piept si triceps am luni si joi. Spate si biceps am marti si vineri. Miercuri am umeri si trapez, iar sambata picioare si abdomen

| Cosmin86 a răspuns (pentru KindKid17):

Ideea e ca asta e un sport subiectiv si fiecare organism reactioneaza diferit. Ce functioneaza pentru mine e posibil sa NU functioneze si pentru tine si invers.

Daca tu esti multumit de progresele obtinute cu programul asta, nu-l schimba inca.