| bestia69k20 a întrebat:

Cum se pariază la o casa de pariuri în viata reala? Adică pe net știu, dar ma refer acolo, adică ii spui caseritei meciurile sau cum? As pune și eu un bilet și nu vreau sa ma fac de ras.
Mulțumesc anticipat, dau funda.

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Scrii codurile si pronosticul de la fiecare meci pe foaie. Ai foi si pixuri in agentie. Mergi apoi la casa, respectiva va scrie meciurile pe calculator, te va intreba cu cat pune biletul si gata.

| LPCTSTR a răspuns:

Pastreaza-ti banii si nu-i mai juca, ca sunt destui ratati care se omoara pentru asta.
Aduna banii pe care ii pariezi si dupa da-ti seama cate lucruri poti face cu banii aceia.
Dupa mine, toate jocurile de noroc ar fi ilegale, asta pe langa alcool si tigari.

| cristi12290 a răspuns:

Ori il faci pe net cu miză pe care vrei si cand dai plasează biletul iti da un cod si te duci cu el la casa de pariuri respectiva ori il faci la casa respectiva pe mese ai niste foi se numesc oferte si vei vedea in stanga la meci codul la meci si pui codul la meci si tipul care vrei sa l joci lângă ex ( x egal, 1 prima echipa, psfx pauza sau final) si dupa ce pui mai multe meciuri cat sa faci o cota buna il pui

| 07Aurel a răspuns:

Mergi la casa respectiva de pariuri dupa care iti iei un pix si o foaie de pe ghiseu si te duci sa cauti foile cu meciurile dorite. Pe foaie scrii codul meciului si rezultatul de pilda(98003 X2 sau 1). Cu acea foaie mergi la caserita ca sa i-o dai si sa platesti suma pe care vrei sa pariezi. Sau poti sa-ti faci biletul online si sa te duci cu codul direct.