| radu383838 a întrebat:

Salut, dacă mă bat cu cineva si tin o bricheta in mana ca sa fie pumnul mai greu, exista șansă ca bricheta sa explodeze cand lovesc cu pumnul?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

La 12 ani ai tai ar trebui sa ai alte prioritati decat bataia.

| gabicoo a răspuns:

Răducu tată - lasă bătăile, MMA-ul și pune mâna pe o carte. Recomand cartea de citire de clasa a II-a. Se pare că nu ai reușit să o termini.

| Ambivert a răspuns:

La un psiholog trebuie sa mergi nu sa te bați. Mai bine agata o gagica, simte-te și tu bine.

| AnastasiaK a răspuns:

"Daca tin o bricheta in mana ca sa fie pumnul mai greu" laughing)))))

Cu siguranța sunt șanse să-ți explodeze creierul de la atâta inteligență

| radu383838 explică (pentru AnastasiaK):

Caută unde vrei tu, dacă ai o brichetă in mână ai o prindere mult mai bună a pumnului

| AnastasiaK a răspuns (pentru radu383838):

Da, scuză-mă pe mine, sunt și eu un pic fostă sportivă de performanță (arte marțiale DE CONTACT) cu medalii naționale și internaționale, am mai și antrenat...ce știu eu despre datul cu pumnul laughing

"Ai o prindere mai bună la pumnului" laughing și cu ce îl prinzi? Joacă leapșa pumnul?

Apropo, de la greutatea pumnului până la prinderea asta a pumnului e distanță luuuungă

| radu383838 explică (pentru AnastasiaK):

Da, ești sportiva de contact internațională de nu te cunoaște nimeni?

| AnastasiaK a răspuns (pentru radu383838):

Actually, ma cunoaște cine trebuie, nu copilașii proști de pe netwinking

Tu nici nu știi cum se intra într-o competiție, ce să mai vorbim de a cunoaște oameni...sau să faci diferența dintre federațiile care contează și showuri de copii mici, gen RXF

| gllopel a răspuns:

Ai o multime de intrebari, toate despre bataie. La tine nu este vorba de aparare.
Mergi la o sala de sport din astea cu batai si invata sa-ti stapanesti nevoia de violenta. Nu e deloc bine ce faci tu acum.

| Grigoirc a răspuns:

Nu o sa explodeze, si nu o sa ai pumnul mai greu, doar monturile o sa fie mai iesite adica creste riscul sa faci damage mai mult si tie si lui laughing dupa noroc. Preferabil ar fi o cale amiabila sa de evitat. Acum daca esti nevoit sa te aperi happy e o vorba din batrani " mai bine plange masa decat mama " bafta