Răducu tată - lasă bătăile, MMA-ul și pune mâna pe o carte. Recomand cartea de citire de clasa a II-a. Se pare că nu ai reușit să o termini.
La un psiholog trebuie sa mergi nu sa te bați. Mai bine agata o gagica, simte-te și tu bine.
"Daca tin o bricheta in mana ca sa fie pumnul mai greu" )))))
Cu siguranța sunt șanse să-ți explodeze creierul de la atâta inteligență
Caută unde vrei tu, dacă ai o brichetă in mână ai o prindere mult mai bună a pumnului
Da, scuză-mă pe mine, sunt și eu un pic fostă sportivă de performanță (arte marțiale DE CONTACT) cu medalii naționale și internaționale, am mai și antrenat...ce știu eu despre datul cu pumnul
"Ai o prindere mai bună la pumnului" și cu ce îl prinzi? Joacă leapșa pumnul?
Apropo, de la greutatea pumnului până la prinderea asta a pumnului e distanță luuuungă
Da, ești sportiva de contact internațională de nu te cunoaște nimeni?
Actually, ma cunoaște cine trebuie, nu copilașii proști de pe net
Tu nici nu știi cum se intra într-o competiție, ce să mai vorbim de a cunoaște oameni...sau să faci diferența dintre federațiile care contează și showuri de copii mici, gen RXF
Ai o multime de intrebari, toate despre bataie. La tine nu este vorba de aparare.
Mergi la o sala de sport din astea cu batai si invata sa-ti stapanesti nevoia de violenta. Nu e deloc bine ce faci tu acum.
Nu o sa explodeze, si nu o sa ai pumnul mai greu, doar monturile o sa fie mai iesite adica creste riscul sa faci damage mai mult si tie si lui dupa noroc. Preferabil ar fi o cale amiabila sa de evitat. Acum daca esti nevoit sa te aperi
e o vorba din batrani " mai bine plange masa decat mama " bafta
Sofer întreabă: