anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:


Daca sunt persoane aici care "au suferit" de sedentarism si "l-au tratat" imi puteti spune si mie cum?
Am 17 ani(baiat), 1.85 si undeva la 75-77kg, nu sunt chiar gras, doar ca am putina burta, multa grasime gen, nu fac sport deloc si sunt constient ca nu e bine, ce as putea face sa ma tin, am tot incercat dar am facut o zi maxim 2 si am renuntat. vreau sa fac sport sa am un corp mai frumos, poate putin biceps si pectorali nu stricalaughing...ce ma puteti sfatui?

2 răspunsuri:
| Vlaaad a răspuns:

Salut! Ca sa slabesti cel mai indicat este sa tii regim. Regimull este cel mai important intr-o cura de slabire, idiferent daca faci sau nu sport(stiu persoane care si-au respectat programul dar au tinut regim). Cel mai indicat este sa te apuci de un sport anume: dansuri, fotbal, basket sau poti sa faci exercitii intense acasa sau sa alergi dimineata. Daca tot vrei sa faci muschi si sa slabesti cel mai bun sfat este sa te duci la sala.

| Nickname1890 a răspuns:

Pai in primul rand trebuie sa iti doresti cu adevarat, atunci cand iti doresti cu adevarat ceva nu mai renunti. Tu renunti pentru ca iti doresti putin, dar parca e mai comod sa stai la calculator.

Sfatul meu este sa gasesti un sport care chiar sa iti placa, sa te duci de placere acolo. Ce sporturi iti plac? Fa o lista cu top 3 sporturi preferate si incearca sa te apuci de unul din ele.