| doarunbaiatcurios a întrebat:

Salut,daca vreau sa pun o masa musculara masiva pe mine si mai mananc din cand in cand chipsuri afecteaza mult progresul sau nu?

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

De ce ar afecta progresul?

Daca nu mananci MULT (chiar si 4-5 fripturi pe zi), asta o sa afecteze progresul.

| Apokales a răspuns:

Nu afecteaza progresul, ci doar sanatatea si vei pune mai repede kilograme pe tine, kilograme de grasime. Asta daca nu contorizezi si chipsurile in dieta ta.

| doarunbaiatcurios explică (pentru Apokales):

Oricum in teorie as mai avea nevoie de putine kilograme, dar mai bine sa fil muschi decat grasimilaughing, am aproximativ 1, 80, si 71 kg, 14 ani, pe acolo

| Apokales a răspuns (pentru doarunbaiatcurios):

Orice ai face, alege moderatia. Este ok sa mai mananci si prosti din cand in cand, dar nu exagera. Si daca vrei sa iei masa musculara, cauta ce inseamna clean bulking. Nu baga in tine mancare in prostie cu gandul ca asa trebuie ca sa obtii rezultate. Creaza-ti un surplus caloric decent.

| dinaprilie a răspuns:

Bai oamenilor! Corpul are nevoie de grasime ca sa traiasca. O gramada de organe don corpul omenesc au nevoie de grasime pura ca sa functioneze. Mai studiati si voi inainte sa luati in calcul toti pseudo doctorii spikari motivationali culturito vedeto mm de pe Youtube. Elimina tu ( noroc ca nu poti ) toate grasimile din dieta si o sa te caci caramizi ( printre alte dezechilibre ). Defpat nu te mai caca ca e nasol, daunator si asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce inseamna din cand in cand. Odata pe luna, da merge.
Chiar si odata la doua sapt, sa zicem.
Dar nu e indicat sa pe incorporezi in dieta ta sau in stilul de viata, in general.
Dar cu moderatie, da, merge.

Întrebări similare