| MadalinT00 a întrebat:

De 8 luni fac volei. Tata are 1.78, iar mama 1.64.Eu cand m-am inscris la volei aveam 1.68.Acum la 17 ani am 1.71.Credeti ca pot ajunge la o inaltime intre 1.75-1.80?

3 răspunsuri:
| KillaNoFilla a răspuns:

Chiar nu putem sti.Baieti cresc si pana la 21, fetele 18.
Cel mai probabil ai sa treci peste 1.75

| Maelis a răspuns:

Este adevărat ca voleiul, ca orice alt sport, ajuta la o dezvoltare armonioasa. Eu practic volei de 4 ani și nu pot spune ca am crescut cu mult mai repede sau mai mult ca alți copii. Întradevăr este o mare diferență între cei care fac sport și cei care nu dar aceasta diferența se dobandeste cu timpul. Totul este genetic, oricât sport ai face dacă părinții tai sunt mici nu poți spera la mai mult de 1.80. Având în vedere ca ai 17 ani nu se pot face prea multe, sportul nu te înaltă miraculos, trebuie ani de antrenament în spate. Nu te poți sa îngrasi porcul în ajun, părerea mea este ca sportul te va înaltă inca 2-3 centrimetrii pe la 1.71 dacă ai noroc. Sunt fete care cresc și după 18 ani și altele care se opresc la 14, nu știu cum este în cazul tău. Tot ce îți pot spune din experiența este ca sportul nu face minuni în câteva luni.

| tinatinaro a răspuns:

Depinde ce varsta ai. Daca esti adolescent/a, mai ai timp sa cresti. Dar cred ca mai mult de 1, 77 cam așa nu vei creste.