| Alexutz_Alexandru_1987 a întrebat:

de ceva timp am acumulat cateva kg in plus si nu imi prea place, am varsta de 13 ani si 6 luni, am undeva la 1, 60m si 65kg, ma gandeam sa ma apuc de sala dar nu stiu daca exista sali de sport prin Bucuresti langa sectorul 4-5 fara antrenori, adica sa nu fiu obligat sa imi iau antrenor deoarece mai rau imi face. Nu imi place sa fiu stresat si asa mai depare, vreau sa fac pe cont propriu.Si inca un lucru, e okey sa ma apuc de acum de sala? Ma va afecta cu ceva? Deci ceea ce vreau sa stiu mai exact e daca stiti vreo sala de fitnes care sa indeplineasca ce am zis mai sus si daca e okey sa ma apuc acum de sala.Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

La absolut orice sala poti sa te duci fara antrenor, antrenoru e un bonus, nu o obligatie
Poti sa te duci cat timp faci cardio si nu te apuci de ridicat greutati sau alte din astea,

| Alexutz_Alexandru_1987 explică (pentru Adry05):

Eu am intrebat la Lotus Sport si mi s-a zis ca trebuie sa iau legatura cu un antrenor sau sa vin cu o persoana adulta de fiecare data.

| Adry05 a răspuns (pentru Alexutz_Alexandru_1987):

O fi din faptul ca esti prea mic si n-ai nici buletin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din câte știu eu poți face și fără antrenor cam la orice sala, antrenorul e un bonus sa zic asa pentru ca ți-ai făcut abonament. Poți face sala la vârsta ta, iar pe lângă cardio și exerciții de slăbit, poți face și exerciții cu greutăți, mai puțin exerciții unde trebuie sa ridici greutăți foarte mari de jos, pentru ca pot afecta coloana. Spor!