| MaxKiller911 a întrebat:

De ceva vreme mi-a venit boala asta pe Parkour si voiam sa va intreb cum trebuie sa ma antrenez ce sporturi trebuie sa practic pentru a ma antrena, ce trebuie sa mananc etc.
Si mai dati-mi niste filmulete cu scheme de incepatori daca gasiti!

Mentionez ca am 13 ani, 50 KG si 1.64 m si am destula forta (adica il pun pe unul de la mine din clasa care e de doua ori cat mine la skandenberg ), credeti ca trebuie sa mai slabesc sau ceva?

Dau funda! Multumesc pentru raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| ErrorFound a răspuns:

Esti destul de greu/slab..cum vrei tu sa-i zici. Ar trebui sa mananci ca orice alt sportiv, daca se poate spune asa. Am si eu un Parkourist in clasa (cauta pe youtube Robert Parkour Mangalia) si mananca numai dracii. In fiecare zi e la fast food.
Daca vrei sa fi sanatos mananca natural si echilibrat dar poti face Parkour si daca mananci ce vrei.

5 răspunsuri:
| suffarstar a răspuns:

Uita-te pe yt la free runing tutorial. Invata sa mergi bine pe bicicleta, sai ai echilibru foarte bun. Manca sanatos si diversificat.Sa-ti cumperi manusi cu degetele taiate.Si ai grija, iti vei rupe mainile, dar asa e la inceput.
http://www.youtube.com/watch?v=_yj-UbmQ9tI
http://www.youtube.com/watch?v=aqfCu6SpBBg

| MaxKiller911 explică (pentru suffarstar):

Iti multumesc pentru raspuns, in ce priveste greutatea crezi ca trebuie sa mai slabesc? Ma simt cam greu cand fac anumite scheme...

| ErrorFound a răspuns (pentru MaxKiller911):

Inseamna ca raportul masa/forta nu este echilibrat. Mai trage de fiare big grin.

| ErrorFound a răspuns (pentru MaxKiller911):

Totusi, daca te poti ridica in maini cred ca e de ajuns.

| suffarstar a răspuns (pentru MaxKiller911):

Pai alearga, sa mai scapi de kilograme, daca nu ai colacei la burta e OK, poate te simti greu fiindca ai oasele grele....ai 1.64 cm mi se pare ok.