| ppicopp a întrebat:

De curând am dat proba sportiva la liceul militar iar la rezistenta am picat terminând cu 4.30 in loc de 4.25 iar un coleg de-al meu a dat probele cu o lună înaintea mea el terminând cu 4.20 in loc de 4.15 problema este ca el afirma ca a trecut mai departe avand acele 5 secunde in plus, la fel ca mine.Acesta spune ca la băieți baremul de trecere este 4.20 eu stiind sigur ca baremul de trecere pentru băieți este de 4.15 Ce credeti, este posibil, minte sau a avut pile?

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

La Colegiul Militar (nu liceu) proba de rezistenta are baremul de 4 minute si 15 secunde nu 4, 20 cum ai zist tu. Deci ai avut 15 secunde in plus. Colegul tau (daca n-a mintit!) a avut doar 5 secunde in plus. Citeste aici: http://bit.ly/2I3NiM7

| AnastasiaK a răspuns:

In cazuri exceptionale (teren greu si/sau conditii meteo nefavorabile) se acorda o bonificatie de maximum 15 secunde si se aplica la barem. Deci da, e posibil ca la proba respectiva baremul de trecere sa fi fost 4.20, respectiv 4.30.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce contează dacă minte sau a avut pile? E irelevant.
Fapt este că tu ai picat proba.
Probabil, pentru că ai fost o putoare leneșă și nu te-ai antrenat suficient.

Acum vrei să moară și capra vecinului?

| ppicopp explică (pentru anonim_4396):

Nu ai capacitatea necesară să înțelegi ce am întrebat? Nu înțeleg de ce trebuie să mă jigneşti

| Adrian1331 a răspuns:

Nu ai cum sa ai pile! Si eu am dat probele si daca ai observat, ai fost filmat in timp ce dadeai probele, asa ca nu avea cum sa aiba pile!