| Dinozaurul472 a întrebat:

Salut, de ieri m-am apucat de dieta, ieri am mancat dimineata o portie de lapte cu cereale integrale, inainte cu 30 de minute de pranz am mancat o banana iar la pranz piept de pui cu salata de rosii si castraveti, seara nu am mai mancat nimic deoarece eram afara, astazi dimineata am mancat piept de pui cu salata de rosii si castraveti iar la pranz paste cu sos de rosii, si din nou inainte cu 30 min de pranz o banana, este ok sau nu? M-am apucat si de sala de 2 zile dar azi nu am fost deoarece am o febra musculara intensa in bratul stang

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu de vreo 2 luni tot repet pe aici ca dietele nu sunt o solutie si a intelege ce inseamna o alimentatie sanatoasa,in momentul cand vei intelege asta vei intelege importanta alimentatiei,in lipsa acestei intelegeri toata viata te vei ingrasa si tot mai greu vei slabi, infometarea nu ajuta,de ce nu ai mancat seara? te ingrasi oare?
hai sa iti explic ceva orice fiinta slabeste non stop, ori consuma benzina care o are din alimentatie ori consuma benzina din propile resurce, da-mi varsta ta, kg, varsta, sexul tau?
sa iti fac un plan

| Dinozaurul472 explică (pentru RAY):

16 ani, 1.83, 69.8kg

| RAY a răspuns (pentru Dinozaurul472):

Ce sa slabesti man, esti slab

| FoxyM a răspuns:

Salutare! Cu toții ne dorim o siluetă perfectă, însă ca să o putem avea trebuie să muncim să dăm câteva kilograme jos.Îți recomand dieta fix la fix, este mai mult un stil de viață decât o dieta și te va ajuta să scapi de surplusul de kilograme nedorite.Nu uita că înfometarea și lipsa celor 3 mese pe zi nu sunt o soluție ci drumul spre îmbolnăvire.Nu uita să consumi 2 l de apă pe zi și să zâmbești.