| OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi a întrebat:

Salut, de mult timp fac exercitii acasa am folosit tot felul de aplicatii si ce-i drept mi se simt patratele. Problema e ca nu se vad ca am, sunt slab, am in jur de 65-70 de kg dar faza e ca am burta, sunt skinny fat, nici diete n-am tinut. Ideea e ca nici nu prea am ce sa aleg pentru ca eu detest majoritatea legumelor in afara de cartofi, vinete(doar in salata am mancat), iar fructe sunt putine care imi plac pepenele, bananele si mandarinele.Ce mancaruri as putea manca ca sa dau din burta asta jos ca se vede urat pe partea de sus a abdomenului? Se vad 2 patrate iar pe partea de jos se vede o burta de zici ca-s insarcinat.

21 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai burta, atunci nu poti sa ai patratele, asta este clar, fiindca grasimea de pe burta este grasime, si ce ghicesti tu ca-i sub grasime, sunt muschiuletii burti, nu patratelele.

Facand selectie la legume si fructe si mancand numai una si alta pe termen lung, iti vei priva organismul de vitamine si minerale din cauza celorlalte legume pe care nu le mananci.
Din cauza acestor lipsuri, in ani vor apare deficiente majore de vitamine si minerale, care duc la inbalans hormonal in corp si asa par boli ale organelor.

| sierra1 a răspuns:

"sunt slab... iar pe partea de jos se vede o burta de zici ca-s insarcinat"

despre câți anișori vorbim aici?

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns (pentru OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi):

Mișcare-mișcare-mișcare

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns (pentru OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi):

Am priceput sensul "se vede o burta de zici ca-s insarcinat".

Repet: Mișcare-mișcare-mișcare

| sierra1 a răspuns (pentru OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi):

Flotările nu-ți "lucrează" abdomenul. Sigur găsești tu de care ai nevoie

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns (pentru OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi):

Flotările sunt tot mișcare, genuflexiunile la fel. Și abdomenele sunt tot mișcare...

| anonim_4396 a răspuns (pentru OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi):

Pentru abdomen poți face câtă mișcare vrei tu, nu o să scadă așa, trebuie să faci toate tipurile de abdomene găsite, știute, inventate. Ca să lucrezi abdomenul trebuie să lucrezi cu abdomenul. Dacă vrei să lucrezi tricepșii lucrezi cu tricepșii. Mai ales dacă te referi la a da din masa musculară și ce a mai rămas din grăsime. Mișcarea e bună și ea dar pentru psihic, menținere și o ușoară tonifiere pentru a lucra anumite părți ale corpului trebuie să lucrezi fix cu acea parte.
Ce îți spun, îți spun din informații luate din media și net, deci ar avea o bază, zic.
Tot cei din fitnes și nutriție susțin că se dă jos mult mai repede o masă de grăsime mai mare, dar după 80, 70 de kg se scade mai greu, pentru că e ultimul strat de grăsime și automat va fi implicată și musculatura acolo, așa că de aici treaba cu lucratul fiecărei porțiuni și făcut exerciții cât mai multe pentru fiecare porțiune/secțiune a corpului. Caută pe aplicații speciale cu cât mai multe mișcări și exerciții speciale pentru abdomen și îți recomand să mergi și la o sală cu un antrenor foarte bun, asta dacă ăsta este goal-ul tău principal. Cât de alimentație nu am idee ce să-ți spun, știu sigur că legumele și fructele sunt baza și ar fi carnea pentru fibre, tu dând jos și musculatură ai nevoie de fibre. Dacă mai aflu ceva te anunț acum am devenit oficial senior și deci pot da și eu mesaje. laughing Cred că tu erai persoana dacă nu mă înșel cu visul pentru fotbal și cu neîndeplinirea lui și parcă promisesem că te ascult dacă ai nevoie de un sfat.

| Cosmin86 a răspuns (pentru OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi):

Si daca iti spune, gen cum ti-am spus eu, nu ai avut NICIO reactie.

Deci clar, esti un pampalau firav care o sa ramana mereu FIRAV. Prostalau ratat...

| Cosmin86 a răspuns:

Dar cand zici de dieta, de ce te referi la "legume si fructe"? O dieta pentru masa musculara NU se bazeaza pe legume si fructe... ci pe PROTEINA.

Proteina = carne, peste, branza, oua, fasole, mazare, linte, naut.

Ar trebui sa ai la fiecare masa o sursa de proteina + o sursa de carbohidrati sau salata.

Exemplu:

dimineata: 2-3 oua + branza + masline + paine integrala
ora 11: piept de pui + orez (masa pre-antreament)
ora 15: piept de pui + cartofi copti (masa post-antrenament)
ora 17: gustare (nuci, migdale, caju la alegere)
ora 19: peste + salata (recomand somon)
ora 21: 2-3 iaurturi (sau alt tip de lactate, ca au proteina cu absorbtie lenta)

Cam asa ar trebui sa arate o zi de alimentatie pentru tine (cu variatii, evident, gen intr-o zi bagi porc sau curcan in loc de pui, vita in loc de peste, etc.)

| relian a răspuns:

Deci nu esti slab, esti gras, daca ai 70 de kg aia nu arata ca esti slab sau gras, kg-mele arata greutatea, masa de materie.

Slab este persoana care nu are mai deloc grasmie pe corp. Asa si culturistii aia de sute de kg, aia is grasi sau ce crezi?

Tie nu ti se vad ce spui din cauza grasimii. Orice om are muschi abdominali, ce spui tu patratele, la cei fara grasime pe abdomen se vad, la care are grasime, stau acolo protejati de centurile de siguranta laughing

Ce sa maninci sa dai jos grasimile? Treb sa maninci mai putin, tu acum maninci mai mult decat are nevoie organismul, de aia surplusul este depus sub forma de grasimi.

Cauta sa reduci mincarea, sa zic asa cu 25% din ce consumi acum. Asta in prima faza, faci asta timp de cel putin o luna, apoi vezi cum sta treaba.
Intr-o luna ar trebuie sa se cunoasca ceva, adica sa devina vizibil ca slabesti, asta daca mentii ce am spus mincarea mai putin cu 25%.

Daca dupa o luna tot nimic, reduci si mai mult.

Atentie, orice bagi in gura, se numeste mincare laughing nu te gindi ca iei o gustare, aia nu se pune, deci absolut orice, exceptind apa, de la apa nu te ingrasi, in rest, orice peste nevoile organismului se vor depune.

Poti sa slabesti si fara sa faci sport, stai in pat si slabesti, dar trebuie sa maninci spre deloc sau deloc, ori la cateva zile odata laughing cum am spus tu poti sa tragi ca ruptu ce zici, dar daca bagi ca spartul in tine mincare, efortul ala iti fortifica organismul, muschii, dar grasimea sta acolo, pentru aia inca nu ai facut nimic, trebuie sa bagi ca naveta spatiala sa dai jos ce vrei tu.

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns (pentru OptsprezeceUnsprezecedouamiidouazecisidoi):

Am bagat-o si eu asa in spirit de gluma laughing dar oricum maninci mult, comparativ cu ce eforturi faci.
Eu de exemplu maninc o singyra data pe zi si tot e mult, am sunci la mijloc.
E mult si o masa pe zi pentru ca toata ziua frec menta, laughing efort f putin spre deloc, ar trebuie sa maninci odata la 2-3 zile sa fiu cum ar trebui.

Eu maninci in general dupa ora 12, de multe ori pe la 3-4 dupamiaza, dimineata nicidata nu am mincat in viata mea, poate stiu si eu daca am luat un redbul, bagam si o gogoasa mica, pentru ca nu prea beau energizante, asa ca trebuie sa maninc ceva ca altfel tremur, dar asta e rar asa din an in paste.

Dar maninc de exemplu uneori cantitati mari de fructe, eu daca iau stiu si eu merge, struguri, pepene etc, nu ma las pana nu dau gata tot laughing atunci in ziua aia, nu stiu, dar nu am cum sa stau cu fructele in casa, sa stau cu dusmanu linga mine laughing asa am mincat de cand eram copil, la mama acasa niciodata fructele nu ajungeau sa se coaca, nu stiam cei aia.
Cum am spus oricve bagi in gura e mincare, deci eu pentru ca bag f multi struguri, daca iau 20-3 kg ii manin toti atunci pe loc laughing iti dai seama ca aia au zahar la greu.

Mincare maninc doara un fel, adica o ceva acolo, nu feluri mai multe. Uneori si o ciorba e deja prea mult.

Daca tu te apuci si manincic e a spus Sabin laughing tare imi este teama ca te vei dubla laughing la ce spui ca ma ninci 2 chestii si eara alea, Sabin vrea sa te taie acu de craciunu asta laughing

Nu mai minca seara, cauta sa maninci la prinz, pana in 5 dupamiaza.

| AntonioFaraBaniDeRas a răspuns:

Da-le dracu' de aplicatii si fa-i miscare. Incredibil, ce aplicatii mai trebuie' sa folosesti? Cum sa te stergi la kur? Ce hartie igienica sa folosesti? Cum sa suflii mucii? Cum sa respiri? laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| stronghaise a răspuns:

E doar excesul de piele, cu timpul pielea se va mula înapoi pe corp.

| expertulTauPotrivit a răspuns:

Work harder