| Anonimul556 a întrebat:

Salut, deci am pe abdomen un fel de strat de grasime adica mi se vad patratelele (am 14 ani, 50 kg, 1, 68) dar nu se vad asa bine deoarece am acea piele peste. daca trag cu palma in jos acea piele se vad mult mai bine... cum as putea inlatura acel strat? Fac exercitii pentru abdomen. abdomene,dips,flotari, tractiuni etc... dar cam degeaba. Am citit tot aici ca trebuie sa fac mult cardio, alergat si legat de alimentatie trebuie sa ard mai multe calorii de cate acumulez sau sa acumulez mai multe si sa ard cu 100-200 mai putine?

Răspuns Câştigător
| SiLaS a răspuns:

In primul rand nu cred ca cineva rade de tine atata timp cat ai o greutate foarte buna in raport cu inaltimea, asta este doar in imaginatia ta si nu cred ca toti prietenii tai au patratele cum vezi tu alti culturisti, un corp perfect se face in ani de munca, spre exemplu eu dupa 6 ani de culturism pot spune ca arat bine, tu mai mult de o alimentatie echilibrata si putin sport nu ai nevoie.

8 răspunsuri:
| SiLaS a răspuns:

Iti calculezi deficitul caloric si atunci ar trebui sa iti dai seama cate calorii trebuie sa mananci zilnic, eu zic ca tu ca si copil ar trebui sa mananci numarul recomandat de calorii zilnic, nu sa faci tu deficit caloric ca vrei patratele, ce e prostia asta.

| Anonimul556 explică (pentru SiLaS):

M-am saturat sa rada altii de mine ca sunt slab si am decis sa schimb ceva. Nu conteaza ca sunt copil, nu trag de fiare sa spui ca fac o prostie, ridic greutati mici 4-20kg si nu exagerat in rest exercitii normale, te ajuta sa fii in forma + ca te ajuta sa te dezvolti mai bine happy Am citit pe net si peste tot scria asta si am vazut si in jurul meu cei care s-au apucat de sala, sport au crescut mai repede

| Anonimul556 explică (pentru SiLaS):

Nu prietenii rad de mine, persoanele din jurul meu. si nu mi se pare ca imi spun ca sunt slabanog si ca ma bate vantu si de-astea. Nu vreau sa ma apuc de exercitii foarte intense pentru un ABS de invidiat sau stiu eu ce doar asa sa nu am abdomenul plat, vreau sa ma duc la sala mai tarziu poate pe la 16-17 ani happy mersi de sfaturi

| MoruAndrei a răspuns:

Probabil problema ta este ca nu consumi cel putin 3 L de apa pe zi. Incearca sa alergi si sa consumi cel putin 3 L de apa pe zi. O cauza mai poate sa fie si pielea prea groasa, cu care nu ai ce sa faci. La 50 KG ma indoiesc sa ai prea mult strat adipos.

| Anonimul556 explică (pentru MoruAndrei):

Apa beau, nu chiar 3L dar cam 1, 5L - 2L intra in mine. Pielea groasa nu o am. deci stratul acela adipos este un fel de piele moarta sa zic asa ..sa-ti dau un exemplu ca cei grasi care slabesc asa mult intelegi? Numai ca la mine e un strat destul de mic nu sa-mi atarne pana la picioare. Si faza e ca dimineata acel strat e mai "strans" si se vede mai putin.

| MoruAndrei a răspuns (pentru Anonimul556):

1.5 L nu este de ajuns nici pentru o persoana normala, chiar si ea trebuie sa consume MINIM 2, este foarte importanta apa, cea mai importanta.

| SiLaS a răspuns (pentru MoruAndrei):

Vad ca tu esti chiar croit pe treaba asta, eu beau zilnic in jur de 2l de apa indiferent ca sunt in perioada de masa musculara sau perioada de definire si eu dupa 6 ani de culturism te asigur eu ca nu ai nevoie de mai mult.

| MoruAndrei a răspuns (pentru SiLaS):

Sa tinem cont si de sanatate, nu doar de ambalaj ca ala trece.