| Adrian21220 a întrebat:

Deci maine trebuie sa facem saritura si dupa rostogolire pe lada la sport, dar eu nu prea ma pricep, imi puteti da niste sfaturi va rog?

4 răspunsuri:
| Gonrax a răspuns:

Numele tău e ironic cu această întrebare.

| Ionut621 a răspuns:

Sa faci o rostogolire perfecta, trebuie sa iti iei elan, 5-6 pasi in spate(depinde cat de mari ii faci) si daca iti pune o trambulina, trebuie sa te concentrezi, daca esti inalt nu iti mai fa problemelaughing. Poti sa exersezi pe un corp la aproximativ aceeasi inaltime cu nivelul lazii, o masa de exemplu, sau poti sa faci si pe pervazul geamului, doar cand te ridici cu elan(dar ai grija sa nu dai cu capul de geamlaughing)
Sa faci si o rostogolire nu e asa greu. Adica si femeia de servici daca o pui iti face. Inveti asta in clasa I. Dar spuneti in minte mereu ca vei reusi si o sa fi cel mai bun(eu cu gandirea asta imi fac viitorul), incearca sa faci pe pat, poti sa te uiti pe Youtube. Aici nimeni nu iti explica bine daca tu nu vezi.

| Adrian21220 explică:

Am reusit multumesc tuturor

| Adrian_Filip_2001 a răspuns:

Pai de început să ai încredere în tine și dacă ai pe acasă chestii asemănătoare și să încerci pe saltea CV, nu stiu, dar încrederea face 75% deci să încerci să ai mereu incredere în tine