| RobertEASY a întrebat:

După un antrenament serios pentru spate, chiar in timpul exercițiilor, a început sa ma doară gatul in partea dreapta. Am crezut ca îmi trece, dar deja devine deranjant. Nu e durere insuportabila, dar vreau sa stiu Daca poate degenera si eventual când îmi trece. Daca ați mai pățit, vreau soluții de la cunoscători. Dau funda imediat! Pace!

Răspuns Câştigător
| Thuglife02 a răspuns:

Data viitoare incalzeste.te mai bine, deoarece muschiul neincalzit corespunzator este predispus la intinderi musculare sau chiar carcei, atentie mare mai ales cu gatul, poti ramane intepenit cateva zile bune, incalzire trebuie sa dureze cel putin 10 minute.

3 răspunsuri:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Atentie cu spatele, eu am patit-o cu cervicala...
Daca nu trece sau si mai bine nu astepta sa treaca, eu zic sa mergi la o clinica de kinetoterapie(preventiv), eu unde ma duc nu am dat nimic pentru consultatie.

| Samariteanul a răspuns:

Am si eu colegi care se duc la sala si se forteaza, tot pentru spate si dupa abia de pot merge.Trebuie sa faci o mica pauza cateva zile(sau maxim o saptamana). Ideea e ca poti sa faci in continuare acel antrenament, numai sa nu te mai fortezi pentru ca asa apare acea durere si poate sa se agraveze.Iti va trece, numai fa o mica pauza, iar daca durerea continua cred ca ar trebui sa te duci la medic.

| RobertEASY explică:

Adevarul este ca nu ma încălzesc decât la încheieturi, probabil de aceea am si simțit durerea. Mersi de sfaturi!