| Antonies a întrebat:

Salut, e prima dată când fac presă la sală și mă doare genunchiul drep foarte rău când îl forțez. Acum când am ajuns acasă încă am o durere când mă forțez un pic, gen dacă stau stârcit și apoi vreau să mă ridic mă doare, e ceva gen o durere și în același timp o înțepătură mare. Din ce motiv? Și cum aș putea să scap de durere? Precizez că dacă stau pe scaun, în pat, adică dacă nu-l forțez nu am nici-o durere. Până să fac presa azi sincer nu am simțit această durere.

4 răspunsuri:
| Garoiu_Cristi_1997 a răspuns:

Te-ai fortat prea tare, daca nu se umfla nu ai nimic, incearca sa stai la pat cateva zile

| iar99Teo a răspuns:

Incearca sa nu sari peste incalzire la sala inainte sa folosesti greutati. Foloseste o crema antiinflamatoare(voltaren, diclac gel- gasesti in farmacii fara reteta) pentru ameliorarea durerii si nu forta genunchii in urmatoarea perioada. Poti folosi o fasa elastica vreo 2, 3 zile pana se amelioreaza durerea. Nu se recomanda repaos total continua sa mergi notmal insa evita efortul inutil pana trece durerea. Evident nu trebuie sa iti mai spun sa nu mergi la sala pana nu se vindeca happy Multa sanatate!

| RAY a răspuns:

Nu ai facut corect ce ai facut

| kiri11 a răspuns:

Citeste mai multe despre banda magnetica knee active, dedicata pentru durerile genunchiului. Eu o folosesc si pot spune ca terapia magnetica ajuta. happy