| AlexSweet01 a întrebat:

Salut, fac 13 ani in 5 zile. Tatal meu a fost fotbalist in liga a 3- a. De mic am vrut, sa ma dea la fotbal, dar mereu mi-a zis ca nu am talent si ca nu sunt bun... Asta ma descurajează puțin, dar eu vreau sa imi îndeplinesc visul, mi-a zis ca din martie ma va da la fotbal și nu stiu cum va fi, adica vor fi multi mai buni decat mine ...Cum va fi? A zis ca ma da la un prieten care este antrenor pe Rocar mai exact la clubul AFC Comprest GIM. Cunoasteti acest club?
PS: Visul meu este sa cumpere cineva "cu capul pe umeri" Rapidul gen CSM si sa fiu junior acolo si sa continui acolo.
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Dumbi a răspuns:

Trebuie sa mai astepti cu rapidul laughing Peste 4-5 ani, va fi din nou in liga 1. Dar oricum dupa cum avanseaza fotbalul romanesc nu e de bine, echipe de rahat in liga 1, abia aparute si fara sens, Rapidul, U Cluj si o gramada de echipe cu traditie sunt in liga a4a… Fotbalul romanesc e de rahat, numai nea Hagi face ceva cu tinerii lui.
Mai bine decat sa te duci la Rapid, te-ai duce la Academia lui Hagi, o sa inveti fotbal de la un maestru, daca nu o sa plece sa antreneze alta echipa… Si o sa te ajute.
Nu trebuie sa te gandesti niciodata ca ai jucat bine sau nu, asta te va descuraja sau te va face sa o lasi mai moale. Ti-l da exemplu pe Messi(tot il ai la avatar), el nu se mai bucura cum se bucura inainte cand dadea un gol… Acum parca numai are bucuria aia de "celebra" golul, Siiiiiiiiiiiii(Ronaldo). Ori e un actor bun sa ii mareasca salariul, ori o face doar ca asa ii vine…
Sa nu te gandesti niciodata ca tu esti cel mai bun, mai ales la o Academie, trebuie sa te gandesti intotdeauna ca poti mai mult, poti sa intreci orice limita. Si exercitiul, conteaza cel mai mult, deci antreneaza-te minim de 6 ori pe saptamana, 1 zi libera sau in fiecare zi. Daca vei face cum ti-am scris mai sus, cu Hagi sigur o sa ai perfomante, daca asta iti doresti.

| AlexSweet01 explică (pentru Dumbi):

Chiar inainte m-am uitat la Academia lui Hagi dar nu scria nimic de recrutari pentru grupa mea (2004). Oricum multumesc mult!

| Stefan23k23 a răspuns (pentru Dumbi):

Bai antrenamente ca antrenamente...dar ce tip de antrenamente?

| Dumbi a răspuns (pentru Stefan23k23):

Oare ce fel de tip de antrenament poti sa faci la fotbal? De handbal?:/
Orice antrenament e bun, oricat de bun ai fi, mereu e loc de mai bine!

3 răspunsuri: