| Code_Armyww_1998 a întrebat:

Salut fac culturism de aproximativ 4 luni. zilele trecute luni mai exact, am fost la sala dar era cam full, am zis sa ma bag rapid la ceva ca nu parea sa fie loc. nu m-am incalzit deloc si am bagat direct cu greutati mari.

aveam piept si biceps, si am bagat niste ridicari pentru biceps de pe un fel de scaun, coloana nu era extraordinar se dreapta si ma mai lasam pe parti ca sa pot ridica greutatea.
după am semnalat o usoara durere de spate (dupa 2 serii) si dupa am indreptat coloana cum trebuia. dupa marti si miercuri nu am avut probleme de genul, ma simteam incomod uneori (gen cand te chinui sa tii mereu spatele drept) cand nu aveam spatele drept (mai mult cand dadeam la bicicleta), iar joi am facut acest exercitiu http://blog.vitaclub.ro/wp-content/uploads/2011/03/exerc itii-spate.png in care lasam bratele intinse si dupa trageam spre burta. m-am asigurat ca aveam spatele drept, deoarece mi-a spus un baiat ca nu aveam spatele drept si mi l-a indreptat. dupa ce am ajuns acasa am observat ca. daca stau pe scaun si nu am spatele drept. si fac anumite pozitii incomode (gen stau ca spiderman pe scaun) pe doare partea lombara din stanga. daca tin spatele drept nu am absolut nici o durere. dar daca nu e drept si fac anumite miscari din picioare sau din coloana ma doare usor acea parte (nu e o durere extraordinar de mare. e intre slaba si foarte slaba). un prieten mi-a spus ca am facut o febra musculara. ideea este ca. imi va trece durerea asta sau.? sincer nu as vrea sa ma las de sala. e ca un drog pentru mine. as avea nevoie de sfaturi ca sa diminuez durerea cat mai repede si niste sfaturi pentru viitor

Răspuns Câştigător
| FitnessTrainer a răspuns:

Cel mai posibil e febra musculara, nu te panica, in cateva zile va trece.

3 răspunsuri:
| Goldenboy97 a răspuns:

Ia o pauza de o saptamana, vezi cum te simti. Daca dupa o saptamana durerea persista, mergi la doctor. Nu e de joaca cu astfel de cazuri.
Poti sa te nenorocesti pe viata, si pa pa sala.
Fi baiat destept, si ia o pauza.

| iCappy a răspuns:

E febra musculara.
PS: De ce ai sta pe scaun ca SpiderMan? =)

| Code_Armyww_1998 explică (pentru iCappy):

Dapai rolling on the floor