| Andrei0273 a întrebat:

Salut, fac handball și după antrenament trebuie sa facem dus comun, mie îmi este rușine să fac asta pentru ca nu știu cum ar decurge. Nu as vrea sa se trezească soldățelul când sunt la dus.
Rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Te-nteleg. Eu sunt un barbat matur si trecut de o anumita varsta si mi se intampla si mie cand mergeam la bazin sa ma relaxez (sa inot putin), la dusuri sa fie si copii care sa se benocleze la mine, dezbracat fiind. Nu sunt un pudic, dar tin la intimitatea mea. De multe ori mai ramaneam in vestiar putin mai mult si faceam dus cand nu mai era lume. In schimb - nu am avut o problema - sa merg la plaja fara slip. E curios, dar in acel spatiu ma simt cumva stanjenit. Asteapta mai mult pana nu mai sunt si altii la dus. Adolescentii (baieti) adesea se compara cu adultii barbati. O au normala, o au/nu o au belita, mai la stanga sau la dreapta, destul de lunga etc. E chestiune de abordare.
Si acum..sa fim seriosi.e corpul tau. Daca ai o erectie, care e problema? Si mie mi s-a intamplat cand eram foarte tanar. E normal, tropaie hormonii. Accepta corpul asa cu ti l-a daruit Creatorul.
Si, da! Si eu am facut handbal si Doamne adoram sa joc.

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu se trezeste. Tocmai din cauza de care spui.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Broahahahahaha. SI CE DACA S-AR TREZI? Serios acum, unde e problema, ca eu nu o vad.

Răspuns utilizator avertizat