| Anonim1232004160 a întrebat:

Fac sala de 2-3 zile si ce-i drept am tras destul de tare din a2a zi...
Am avut o febra musculara foarte, foarte puternica incat nu-mi puteam intinde bratele in jos, gen le tineam in forma de L laughing
După putin timp observ ca mainile mele s-au umflat la nivelul coatelor (putin mai sus de coate, intre cot si biceps) s-a umflat destul de tare, nu ma doare absolut de loc, la atingere se simte ca si cum ar fi piele ingrosata (şorici rolling on the floor ) si chiar si acum cand mi-a trecut cam de tot febra musculara nu pot sa imi intind la maxim bratul pana jos, imi simt bicepsul destul de pompat cand incerc sa las bratul jos, stie cineva ce se petrece?

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Poate fi o intindere poate fi altceva, incearca cateva zile sa numai faci efort deloc.

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi sa nu fii facut rupere de fibra musculara.
Mergi la medic de urgenta, ca de-i rupta, trebuie intervenit imediat.

| Anonim1232004160 explică (pentru Violleta2022):

Atunci cand lucrezi la sala o anumita grupa de muschi e inevitabil sa nu iti rupi niste fibre musculare, tocmai d-asta iti cresc muschii cu timpul, fiindca dupa ce se rup, se refac dupa febra musculara mai mari, mai tari si mai groase...

| Cosmin86 a răspuns:

E normal, asa e la inceput. Cred ca toti am trecut prin asta happy

O sa-si revina de la sine, tu nu prea ai ce sa faci. Sa nu urmezi sfaturi tampite de genul "ia aspirina" sau mai stiu eu ce.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Tesuturile încă sunt inflamate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut ceva similar in prima saptamana de sala, acum ani de zile. Situatia s-a remediat de la sine, ajutata de o alimentatie pe masura. Dar la tine poate sa nu fie acelasi caz, deci in locul tau as monitoriza atent evolutia situatiei.