anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, fac sala de 2 luni si as vrea sa cresc in masa musculara tinand cont ca am 1.75 si 70kg, Ce imi recomandati ca suplimente?
Ma gandeam la o creatina de la myprotein si un whey si un rapid mass? Credeti ca isi va face treaba? Sau imi puteti recomanda un gainer bun fara zahar, dar sa am rezultate ok?

4 răspunsuri:
| BuLaNNNeL a răspuns:

Mai pui mereu aceeasi intrebare?

| Kerre a răspuns:

Avand in vedere ca faci sala doar de 2 luni, nu ai nevoie de suplimente, esti inca in stagiul de incepator acum corpul tau trece prin niste schimbari uimitoare, nu ai nevoie de suplimente pentru a creste in masa musculara. Incearca sa ai bine pusa la punct alimentatia, antrenamentele si odihna si vei vedea rezultate impresionante avand in vedere ca este la a-2 luna de sala, Bafta.

| qieiqpalz a răspuns:

Proteine ..nu prea recomand sa iei creatina si altele.

| Matteo1234 a răspuns:

E ok si creatina, numai ca mai astepta putin pana sa iei suplimente, poate tu te dezvolti bine doar din alimentatie, pentru ca degeaba iei suplimente daca nici nu mananci bine, iti recomand sa mai stai vreo 2 luni pe alimentatie buna conform tipului tau somatic si daca vezi ca nu prea ai rezultate poti lua suplimente.


Acum legat de suplimente, eu as zice sa incepi doar cu whey si creatina, dar ai grija ce fel de suplimente iei pentru ca unele nu sunt ceea ce par, mai ales la creatina, daca iei o creatina mai slaba s-ar putea sa te strici la stomac grav, dar avand in vedere ca vrei sa iei de la myprotein eu zic ca o sa fie ok, aa si apropo, nu te astepta ca intr-o luna sa fii Hercule datorita suplimentelor, dureaza undeva la 4 luni sa vezi rezultate cu suplimentele, sper ca te-am ajutat, bafta.