|

Salut, fac sala de 3 luni si nu prea se cunoaste nimic si as vrea sa imi cumpar proteine dar inainte sa imi cumpar as vrea sigur ce fac acele proteine ( am ingras, fac muschi, mi se deformeaza muschi) Va rog ajutati-ma big grin

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Alimentatie slaba, antrenament prost. de aceea nu se cunoaste nimic. ca orice copil firav dupa 3 luni repede pe suplimente. ce crezi ca fac alea daca tu nu bagi mancare in tine? sala se face in bucatarie. acolo cresc muschii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cate mese ai pe zi?

p.s. : deja bagi proteine, baga mai multe!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca iei proteine(pastile, sau preafuri sau ce mai exista ca nu m-am interesat) da o sa-ti creasca muschi si rezistenta la efort.dar daca n-o sa mai iei si o sa sczi nivelul de efort atunci o sa ti se lase muschi si o sa fie urati si inca ceva la batranete o sa ai niste muschi lasati si plostiti. Asa ca daca vrei sa fii cat de cat prezentabil fizichee hee atunci poti face exerciti bine mersi acasa nu la sala si ce e cel mai important sa ai o alimentatie sanatoasa si bogata in proteine. Nu manca la o masa mult, mananca mai multe mese pe zi. Si iti garantez in 2-3 luni se vad rezultatele vizibil. Lucra 3 zile pe saptamana.
Nu uita muschi se dezvolta in perioada de odihna.
Bafta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vorbeste frumos tigane ca nu ti-am zis tie nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru kar1GaNNN):

Ok, frumos. Argumenteaza aberatia ca "ti se lasa muschii si arata urat la batranete daca iei suplimente".

p.s. : uita-te in parcuri la noi la batranii nostri, care n-au luat suplimente in viata lor sa vezi ca ARATA CA DRACU. Apoi uita-te la aia care au luat suplimente toata viata ( Frank Zane, Stallone, etc. ) sa vezi cum arata si compara singur.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat