| Anonim420420 a întrebat:

Salut, fac sala de 8 luni, am pornit de la 50 de kg si am ajuns in ziua de azi la 68 cam asa. Mi-am atins scopul la brate, spate, piept. Am mancat tot ce am vrut, un fel de dirty bulk, cu cat bagam mai mult cu atat mai bine, inca sunt slab, adica inca am vene pe maini, dar acum sunt mai facut ca inainte. Am evitat mereu abdomenul, cardio mereu am avut patratele si am zis ca nu mai imi plac. Pana de curand cand am observat din senin ca am burta prea marelaughing) am foarte multa grasime in zona abdomenului. Ce imi recomandati? Sa fac mai des abdomen? Cardio? Sa reduc caloriile? Astept niste sfaturi.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Mi-am atins scopul la brate, spate, piept" si picioare, unde sunt?

"cu cat bagam mai mult cu atat mai bine" daca bagi mult, nu inseamna neaparat mai bine. Mai SANATOS inseamna mai bine.

"Pana de curand cand am observat din senin ca am burta prea mare" ai burta mare pentru ca nu ai o BAZA. Niste muschi abdominali dezvoltati. Tu probabil ai avut patratele de la nemancat.

Sa faci sala calumea exercitii compuse Calistenice si sau Strong man

| Lazar_Ana_Maria_1981 a răspuns:

Proteine, ardei iute (ajuta la digestie și ardere grăsimi) salate, nuci, miere, fără produse care conțin fainoase, (Paste, pâine, orez, covrigi etc) fără dulciuri (poți lua dulcele din miere ardei capia fructe) exerciții la sol și orice mișcare pentru abdomen! Și seara după 7 un iaurt și somn.