| Anonim420420 a întrebat:

Fac sala de aproape 1 an mai exact 10 luni. Am inceput de la 1.80 avand 58 kg. Acum am 1.80 si 70 kg. Am crescut in toate grupele mai putin picioare. Pot zice ca am reusit sa am picioare in partea superioara (quads) cum le zice in engleza. Dar in partea de jos(a gambelor) am ramas extrem de slab. Toata lumea ma intreaba daca sar peste picioare. Fac picioare 1x pe săptămână. Si sa fim seriosi nimeni nu observa ce picioare am eu in partea superioara. Toata lumea se uita la gambe. Ce as putea face sa nu mai par asa slab? Sa pun ceva la gambe. Si la picioare in general. Niste sfaturi va rog? Chiar arat foarte naspa. Sus făcut și jos doua bete.

4 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Alergatul ajuta foarte mult la gambe, îți spun din propria experiență. Dacă ai corpul meso, într-o lună ai picioare de Superman happywinking.

| 1231242 a răspuns:

Arată o poză cu tine doar în șort fără față(nu mă interesează), vreau să văd cu ochii mei, nu pare credibil ce zici.

| Simpatic a răspuns (pentru 1231242):

Ba da si eu am gambe deficitare, dar eu nu le lucrez deloc laughing

| RAY a răspuns:

Am obervat si eu ca unele persoanele au putina masa musculara la picioare, din cate stiu eu jumatate din masa musculara corporala este la picioare, in acest caz trebuie antrenata masa musculara, genoflexiuni cu greutati, apropo acest excertitiu elibereaza cea mai mare cantitate de testerdon in organism, eu iti recomand acest program stiintific
https://www.youtube.com/watch?v=4H2hH2_GrPQ