| Strepix a întrebat:

Fac sala de aproximativ 5 luni. Am crescut destul de bine în masa musculara, dar corpul meu stă definit doar dupa antrenament. Ce supliment as putea lua pentru definire? L carnitina? Daca da, de care? Nu sunt gras deloc, ba chiar mi-ar cam trebui câteva kg in plus. Am inteles ca arde grasimile si de asta am nelamuriri, n-as vrea sa slăbesc. Dau funda pentru cine ma ajuta. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| TheBoyTheCool24 a răspuns:

E un lucru normal să fii mai definit, pompat în timpul antrenamentelor pentru că depui efort asupra mușchiilor.

Verifică alimentația, eventual ceva cardio dacă ai multă grăsime corporală, cât despre L-carnitină te va ajuta dar nu te bază 100% pe suplimente.

Ahh și încă ceva, e destul de greu să fii doar fibră, ceva grăsime tot trebuie să fie acolo. De obicei cei care au masa musculară exagerat de multă și sunt foarte definiți, din câte am auzit, nu sunt naturali, dar există și excepții. În orice caz, eu nu-s sugerez să treci granița la steroizi.

Toate cele bune!

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru TheBoyTheCool24):

Nu-ți*

| Strepix explică (pentru TheBoyTheCool24):

Nu am sa trec pe steroizi. Incerc sa mă alimentez cat de bine pot dar as vrea sa stiu un supliment care m-ar ajuta cu definirea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru TheBoyTheCool24):

Aia de care vorbesti tu sunt asa definiti doar in perioada competitionala, in rest nu.

O sa vezi des chestia asta: greutate competitionala 90kg, greutate in extra-sezon 100-105 kg.

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Definire = slabire, sa arzi grasimea care acopera muschii.

Tu acum nu prea ai ce defini, mai fa vreo 2 ani sala si apoi definesti ceva, tu n-ai nici macar un an!

| RobertMoon a răspuns:

Vrei sa te definesti dupa 5 luni de sala? laughing Ce rost are sa te definesti iarna cand esti imbracat cu geci, hanorace si nu se vede nimic? Perioada de toamna-iarna se face bulking unde pui masa, dar si grasime, iar din primavara abia te poti apuca de definire ca sa arati tipla vara cand iti expui corpul pe la piscine, pe la Mamaia, tataia pe plaja laughing. Definirea se face dupa perioada de bulking dupa ce ai experienta de 1-2 ani de sala de preferat.

| NYØ2002 a răspuns:

Sa nu faci nicioadata prostia de a te injecta sau de-a lua pastila ca nu e bine.Ia niste proteine cu ce aroma vrei tu ca astea sunt bune

| Strepix explică (pentru NYØ2002):

Nu trec la asa ceva. Proteine si creatina iau. Voiam doar un supliment pentru definire, daca ai putea sa mi zici unul