anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut fani ai fotbalului! puteti sa-mi dati niste sfaturi despre cum as putea sami imbunatatesc tehnica? la pase si la sut nu-mi fac griji da un dribling il fac doar pe jumatate.

Răspuns Câştigător
| CobrAss a răspuns:

Salut.nu prea poti sa iti imbunatatesti tehnica singur.trebuie sa te duci la un club de fotbal daca ai posibilitate, daca nu joacate si tu pe afara cu prietenii puneti-va niste sticle in jur una in dreapta una in stanga si tot asa si sa treci cu mingea pe langa ele fara sa le lovesti si o sa reusesti sa joci mai bine. poti inventa un dribling pe moment.De exemplu cum face ronaldinho. poti sa te prefaci ca dai pasa si cu celalalt treci frumos pe langa adversar.in fine este si greu sa explici asa, eu pe teren trec de toata echipa adversa fara probleme.Trebuie sa te enervezi si atunci nu mai au sanse crede-mahappy Bafta. Funda?big grin

| xloverush a răspuns (pentru CobrAss):

Pai,este simplu pentru cei care chiar vor.deci.o metoda buna ar fi sa te duci la antrenamente dar daca nu vrei atunci poti sa joci mult fotbal si sa joci cu cei mai buni ca tine.sau pentru tehnica ai putea exersa trecerea printre jaloane si sutul din prima la poarta (dintr-o singura atingere).sau alta metoda ar fi pasa la perete.e simplu.paseaza cu peretele si lasa sa cada doar o data mingea jos. sper ca ti-am fost de folos. funda?

2 răspunsuri:
| cobritsA a răspuns:

Salut marian...da-mi pls funda si pe contul asta sunt CobrAss ca cu celalalt nu mai pot raspunde straight face. mersi