| xV3N0Mx a întrebat:

Foloseste cineva testosteron? Ce impact are asupra fizicului? Fac sala de 1 an si jumatate, dar de 5 luni am inceput si sa mananc regulat + proteine si creatina si se observa asta, fizicul s-a schimbat in spre bine. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Scuze, dar nu prea am inteles intrebarea ta. Iti merge bine, dar de ce mai intrebi despre testosteron? Ai luat deja si iti merge sau nu ai de ce sa iei pentru ca oricum iti merge?
Testosteronul este un hormon, asta stiu am vazut chiar si cei ce nu au treaba cu sportul. Dar in sport, acest cuvant are doua conotatii. Una se refera la marirea secretie naturale a corpului, prin stimularea glandei pituitare, ce la randu-i comanda glandelor suprarenale si gonadotrope sa secrete acest hormon. Saponidele, sau steroizii vegetali sunt extrase din plante ca gingseng-ul si multe altele, care fac acest lucru. Acest proces nu poate depasi, insa un prag de emisie. A doua conotatie si un alt mod de a aduce testosteron in sprijinul cresterii recuperarii si implicit a performantelor sportive este esterul de testosteron ( steroidul ) un hormon artificial cu cel putin aceleasi functii, dar care poate fi dozat si administrat peste limita pe care secretia naturala o are corpul uman.
Acest hormon este crucial in antrenamentul oricarui atlet. Deci este evident ca fiecare efort de a mari secretia acestuia are efecte imediate si vizibile asupra performantelor sportive. Nu stiu, daca am fost foarte clar, scuze daca nu, dar am incercat sa intuiesc ce ai vrut sa intrebi.

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Testosteron este un hormon care il avem cu toti, desi da il folosim cu toti, facand culturism expunere la ceva video xxxx creste nivelul lui in sange asa ca curiozitate, genoflexiunile cu greutate cresc cel mai mult nivelul lui in sange, consuma si grasimi, de ce le eviti, toti hormoni depind de grasimi

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce iei în plus, scade viața la minus.

| RobertMoon a răspuns:

Cunosc pe cineva care a luat testosteron, dar în afară de potență crescuta nu a avut alt efect. Tu daca ai sub 35 de ani nu are sa iei testosteron deoarece corpul tau are suficient, iar pe măsură ce înaintezi în vârstă scade, daca vrei sa vezi ce efect are asupra ta nu lua testosteron ca atare că nu are rost, i-ați capsule de Tribulus terestris și vezi ce efect are. (e natural și îți va creste ceva nivelul de testosteron).

| Nătărău a răspuns:

Doar mănîncă niște urzici sau bea zeamă de urzici. :-);-)