| Petrule_Cristy_2003 a întrebat:

Imi spune cineva cum sa ma asez la masa la skandenberg ca sa am un avantaj sa zicem asa ...si cum sa ii prind mana adversarului?
Mai exact asezarea la masa.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu 2 suporti sa iti prinzi cealalta mana si el la fel e mai bine, fara mai greu de facut fata

| Petrule_Cristy_2003 explică (pentru mgtow):

Nu am inteles ce vrei sa zici

| mgtow a răspuns (pentru Petrule_Cristy_2003):

Era un film cu stalone over the top, vezi ce masa de scandenberg au cu prinzatoare de maini asa si tie iti prindea bine https://www.youtube.com/watch?v=l_qa_mLrQmY

| Reghqen a răspuns:

În skandanberg contează mai mult tehnica decăt forța, să zicem 60% tehnică și 40% forță, cum să te așezi la masă ți-a explicat deja mgtow, dar de exemplu dacă încă nu îți este clară treaba poți căuta pe Youtube, acolo găsești multe video-uri cu skandanberg, și înveți și cum să ii prinzi mâna adversarului.
Încă ceva, să știi ca făcând skandanberg îți obișnuiești încheieturile, se obișnuiesc la durere și cu timpul devii mai bun.
Deci se obișnuiește corpul, și să zicem așa, skandanberg este antrenamentul în șine pentru a deveni mai bun, dar asta nu ajunge, trebuie să îți antrenezi și mușchii, ideal ar fi sa te apuci de sala.
Pentru siguranță antrenează-ți tot corpul deoarece la skandanberg sunt folosite multe grupe musculare!
Eu am 70kg, 178 centimetri și la skandanberg ii dau și pe cei care sunt dublu de mine, am făcut skandanberg cu mulți, pentru că eu ma dau doar cu cei mari și m-am obișnuit laughing

| Cosmin86 a răspuns (pentru Reghqen):

Ai fost la nationale, ca au fost zilele astea. Daca da, la ce categorie?